Μπέτυ Μπαζιάνα: Οι στυλιστικές της επιλογές στην Τουρκία
Ελλάδα

Μπέτυ Μπαζιάνα: Οι στυλιστικές της επιλογές στην Τουρκία

Μπέτυ Μπαζιάνα: Οι στυλιστικές της επιλογές στην Τουρκία

Η Μπέτυ Μπαζιάνα συνόδεψε τον Αλέξη Τσίπρα στην επίσημη επίσκεψή του στην Τουρκία και η chic εμφάνισή της δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, όπως και η θερμή υποδοχή που της επεφύλαξε η σύζυγος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Εμινέ.

Η υποδοχή στο Λευκό Παλάτι

Η κυρία Ερντογάν θέλησε να ανταποδώσει την υπέροχη φιλοξενία της Αθήνας και καλωσόρισε την κυρία Μπαζιάνα στο Λευκό Παλάτι (Ak Saray). Στη συνέχεια απόλαυσαν το τσάι τους σε ένα από τα χρυσοποίκιλτα σαλόνια του πολυτελέστατου προεδρικού μεγάρου.

Η σύζυγος του Τούρκου Προέδρου ρώτησε τη σύντροφο του Έλληνα Πρωθυπουργού για το ταξίδι, την οικογένεια και τα παιδιά της και είχαν μια πολύ φιλική κουβέντα με τη βοήθεια διερμηνέα.

Η κυρία Μπαζιάνα αναφέρθηκε στην ανθρωπιά που έδειξαν οι Έλληνες προς τους πρόσφυγες όλα αυτά τα χρόνια, τη Συμφωνία των Πρεσπών ως ένα παράδειγμα φιλίας και έστειλε μήνυμα ειρηνικής συνύπαρξης με τη γείτονα χώρα.

https://www.instagram.com/p/BtgdzlCFOj3/?utm_source=ig_web_copy_link&fbclid=IwAR34_XQFoKFzFp40NiP-QtqnZWzG4YMJH4tTikjAS8Dp2wsqL4FUdNHT2Zo

Η Μπέτυ Μπαζιάνα φόρεσε μια λευκή μπλούζα και μια μαύρη pencil φούστα, τα οποία συνδύασε με μαύρες γόβες. Από την άλλη, η Εμινέ Ερντογάν, επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα με ένα ζαφειρένιο κολιέ ως την απαραίτητη χρωματική πινελιά.

Το επίσημο δείπνο

Στο χθεσινό επίσημο δείπνο των δύο χωρών, η Μπέτυ Μπαζιάνα εντυπωσίασε με την απλότητά και το κομψό της στυλ, φορώντας ένα πράσινο φόρεμα, χωρίς έντονο μακιγιάζ ή κάποιο κόσμημα.

Για την ιστορία, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το δείπνο περιελάμβανε πλούσιο μενού υψηλής γαστρονομίας, ελληνο-τουρκική μουσική, ενώ παρόντες ήταν οι Έλληνες αθλητές που αγωνίζονται σε τουρκικά πρωταθλήματα, όπως οι ποδοσφαιριστές Κώστας Μήτρογλου, Γιώργος Τζαβέλλας και ο μπασκεμπολίστας Κώστας Σλούκας αλλά και Έλληνες ανταποκριτές στην Τουρκία.

Η επίσκεψη στην Αγιά Σοφιά

Σήμερα το πρωθυπουργικό ζεύγος επισκέφθηκε την Αγιά Σοφιά με την κυρία Μπαζιάνα να επιλέγει ένα μαύρο παντελόνι με άσπρο πουκάμισο, δερμάτινο μπουφάν στο ίδιο χρώμα και ένα ασημί κολιέ.

Μπέττυ Μπαζιάνα: Πως εμφανίστηκε στην Τουρκία;

Μάλιστα υπήρξαν και κάποια σχόλια στο twitter ότι η επιλογή του δερμάτινου για έναν τόσο ιστορικής σημασίας χώρο ήταν ατυχής, παρόλα αυτά, ήταν κομψή και χωρίς στυλιστική “φασαρία”.

Η Μπέττυ Μπαζιάνα στην Αγιά Σοφιά