Χώρισε ο Άκης Πετρετζίκης;
Ελλάδα

Χώρισε ο Άκης Πετρετζίκης;

Χώρισε ο Άκης Πετρετζίκης;

Ένας από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες στο Instagram είναι ο Άκης Πετρετζίκης αφού οι followers του ξεπερνάνε πλέον τους 900.000. Μέσα από εκεί είχε ουσιαστικά  «επισημοποιηθεί» η σχέση του με την 24χρονη Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου, το κορίτσι που μεγάλωσε στα παιδικά χωριά SOS και η φωτογραφία της είχε κάνει τον γύρο του κόσμου όταν είχε σβήσει την Ολυμπιακή φλόγα το 2004.

https://www.instagram.com/p/BqfGJU-H9vg/

Απόφοιτος του τμήματος μοριακής βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, είχε κερδίσει μια πολύ σημαντική υποτροφία για το πανεπιστήμιο Watson της Νέας Υόρκης. Προς το παρόν όμως συνεχίζει τις σπουδές της στο Λονδίνο, ενώ πριν από λίγες μέρες βρέθηκε στο Τορόντο του Καναδά με αφορμή το φιλανθρωπικό event «Reaching for the Stars» που διοργανώθηκε από την ελληνική ομογένεια. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, θα διατεθούν στα Ελληνικά Παιδικά Χωριά SOS.

Φήμες για χωρισμό

Σημερινό δημοσίευμα όμως του περιοδικού Downtown με τίτλο «Ειδύλλιο Αγνοείται» αναφέρει, ότι τρεις μήνες μετά την τελευταία φορά που τους είδαμε μαζί,  ο διάσημος Έλληνας chef «είναι single και είναι καλά».

Το περασμένο καλοκαίρι το ζευγάρι είχε κάνει διακοπές στην Κεφαλονιά, απ’ όπου και ανάρτησαν κοινές τους φωτογραφίες που τους έδειχναν πολύ ευτυχισμένους.

Νέο Kitchen Lab στη Γλυφάδα

Μετά το Χαλάνδρι, ο Άκης Πετρετζίκης ετοιμάζεται να υποδεχτεί αυτές τις μέρες τους λάτρεις των συνταγών του στη Γλυφάδα. Ο νέος χώρος είναι ήδη έτοιμος και ο σεφ, ανεβάζει από το απόγευμα της Τρίτης ασταμάτητα, Insta Stories από το νέο Kitchen Lab, στο οποίο βρίσκεται με τους συνεργάτες και τους υπαλλήλους του.

Οι πληροφορίες μας λένε πως το νέο εστιατόριο, που θα συνδυάζει και τα διάσημα brunch του Άκη, αλλά και τα burgers θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό σήμερα.

Από το νέο εστιατόριο του Άκη Πετρετζίκη στη Γλυφάδα

Από το νέο εστιατόριο του Άκη Πετρετζίκη στη Γλυφάδα – Instagram