Χριστίνα Μπόμπα: Από την πολυεθνική, στην “αγκαλιά του Σάκη”
Ελλάδα

Χριστίνα Μπόμπα: Από την πολυεθνική, στην “αγκαλιά του Σάκη”

Χριστίνα Μπόμπα: Από την πολυεθνική, στην “αγκαλιά του Σάκη”

Η Χριστίνα Μπόμπα έκατσε στον καναπέ της  εκπομπής “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” και έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Η παρουσιάστρια μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τις σπουδές της στη Θεσσαλονίκη, τη γνωριμία της με τον Σάκη Τανιμανίδη, αλλά και την απόφαση της ζωής της να αφήσει την εργασία της στην πολυεθνική εταιρεία που δούλευε και να ακολουθήσει τον σύζυγό της στα ταξίδια του.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη αλλά μεγάλωσε στη Λαμία, όπου και πέρασε τα παιδικά της χρόνια.

Οι γονείς της χώρισαν, όταν αυτή και η αδελφή της είχαν ενηλικιωθεί, γεγονός που την έκανε να αντιμετωπίσει τη διαδικασία του διαζυγίου ως “ομαλή”.

Η Χριστίνα μίλησε και για τα εφηβικά της χρόνια, που όπως είπε,  “δεν ήμουν, όπως είμαι τώρα, φορούσα σιδεράκια, γυαλιά, άλλαξα”.

Υπήρξε καλή μαθήτρια και είχε ιδιαίτερη αγάπη προς τις θετικές επιστήμες.

Η Χριστίνα πέρασε στο Πολυτεχνείο της Θεσσαλονίκης, μια περίοδος “πολύ ωραία”, όπως επισήμανε.

Η εμπειρία της στην πολυεθνική εταιρεία και η γνωριμία με τον Σάκη Τανιμανίδη

Η Χριστίνα τελείωσε το Πολυτεχνείο και εργάστηκε στον ερευνητικό τομέα μόλις πήρε το πτυχίο της.

Ωστόσο, η επιθυμία της να ασχοληθεί με το marketing την ώθησε σε μια αλλαγή στην καριέρα της. Εργάστηκε σε μια πολυεθνική εταιρεία, στην οποία όπως ανέλυσε “ήταν μια θετική περίοδος, μάθαινα και εξελισσόμουν”.

Η Τατιάνα ρώτησε τη Χριστίνα και για το ρόλο που έπαιξε η εμφάνισή της στην πορεία της και απάντησε με ειλικρίνεια πως “είναι ένα διπλό στοίχημα να αποδείξεις ότι το μυαλό σου δουλεύει”.

Στην πολυεθνική η Χριστίνα γνώρισε και τον σύζυγό της, καθώς ένα από τα brands της εταιρείας, ήταν χορηγός στην εκπομπή του παρουσιαστή.

Ο Σάκης πήγε στην εταιρεία και στη δεύτερη επαγγελματική συνάντηση που είχε μαζί του η Χριστίνα έστειλε ένα μήνυμα σε μια φίλη της “εγώ, αυτόν θα τον παντρευτώ”.

Για τη συνάντησή της με τον Σάκη ανέφερε συγκεκριμένα, “είδα ένα συγκροτημένο μυαλό, επιχειρηματικό, πολύ σοβαρό”.

Μετά από αυτήν την καθοριστική συνάντηση, το ζευγάρι έκανε την πρώτη του έξοδο, όπου ο Σάκης έθεσε τέσσερις γρίφους στη Χριστίνα, κάτι που την εντυπωσίασε.

Το “δεύτερο σπίτι” στον Άγιο Δομίνικο

“Ήταν μία δύσκολη απόφαση να εγκαταλείψω τη δουλειά μου στην πολυεθνική και να ακολουθήσω τον Σάκη στον Άγιο Δομίνικο” είπε η Χριστίνα για την απόφασή της να συμπορευτεί με τον σύντροφό της.

Για τον Άγιο Δομίνικο η Χριστίνα έχει τις καλύτερες αναμνήσεις, “είναι ευλογημένο αυτό το μέρος, όταν θέλω να ηρεμήσω το φέρνω στο μυαλό μου”.

Η επιθυμία της να δημιουργήσει κάτι δικό της, την ώθησε σε αυτήν τη δραστική αλλαγή, κάτι που όπως είπε “αντιμετωπίζεται ως ταμπού στην κοινωνία μας, μια γυναίκα που κάνει καριέρα να ακολουθήσει τον σύντροφό της”.
Για τα social media, που η Χριστίνα είναι πολύ δραστήρια και πλέον τα αντιμετωπίζει επαγγελματικά, είπε πως “όταν παίρνω κακόβουλα σχόλια τα διαγράφω και τα μπλοκάρω, την κριτική τη δέχομαι και την αποζητώ”.