Δάκης: «Με θεωρούσαν “ελαφρό” τραγουδιστή επειδή είπα και εμπορικά τραγούδια…»
Ελλάδα

Δάκης: «Με θεωρούσαν “ελαφρό” τραγουδιστή επειδή είπα και εμπορικά τραγούδια…»

Δάκης: «Με θεωρούσαν “ελαφρό” τραγουδιστή επειδή είπα και εμπορικά τραγούδια…»

Τα παιδικά χρόνια στην Αλεξάνδρεια, ο ερχομός στην Ελλάδα, η καριέρα και η δύναμη για ζωή στη «μάχη» με τον καρκίνο

Στην παρέα του Τάκη Γιαννούτσου και του Θοδωρή Βαμβακάρη βρέθηκε απόψε ο ένας και μοναδικός Δάκης.

Ο ξεχωριστός καλλιτέχνης που συνέδεσε το όνομά του με τα ένδοξα 80’s-90’s άρχισε να ξετυλίγει το νήμα της ζωής του πηγαίνοντάς μας πίσω στην Αλεξάνδρεια και τα παιδικά του χρόνια εκεί.

Ο μπαμπάς του ήταν ένας αυστηρός άνθρωπος που στην αρχή δεν ήταν ιδιαίτερα δεκτικός όσον αφορά την απόφασή του να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Ξεκίνησε το πιάνο κρυφά από εκείνον αλλά κάποια στιγμή με την πρόφαση ότι θέλει να βγάλει χαρτζιλίκι του το ανακοίνωσε κι εκείνος συμφώνησε να τραγουδήσει σε γνωστό μαγαζί της Αλεξάνδρειας. Στα 20 ήρθε στην Ελλάδα με μεγάλη λαχτάρα να κυνηγήσει κι εδώ το όνειρό του.

https://streamable.com/0d9qvy

Στην καριέρα του συνεργάστηκε με σπουδαίους καλλιτέχνες ενώ συμμετείχε και σε συναυλία των Rolling Stones στην Ελλάδα. Βέβαια, δεν έκατσε να τους δει γιατί δεν του άρεσαν καθόλου κι αποχώρησε.

Τη δόξα δεν την αγάπησε ποτέ. Τον άγχωνε γιατί δεν ήθελε να εγκλωβιστεί σε ένα «χρυσό κλουβί». Αν και στην αρχή την επιζήτησε, όταν εν τέλει κατόρθωσε τον στόχο του δεν του ήταν διόλου εύκολο να τη διαχειριστεί.

https://streamable.com/9twgxs

Ο ίδιος ένιωσε στο παρελθόν να υποτιμάται η σταδιοδρομία του καθώς ερμήνευσε και πιο εμπορικά κομμάτια. «Με θεωρούσαν “ελαφρό” τραγουδιστή επειδή είπα και εμπορικά τραγούδια. Τα μίντια, οι δημοσιογράφοι με θεωρούν ελαφρό», δήλωσε.

https://streamable.com/zv8zuc

Ανοίγοντας το κεφάλαιο «Σχέσεις» ο αγαπημένος τραγουδιστής εξήγησε πως δεν θέλησε ποτέ να παντρευτεί. Ζηλιάρης πάντα με τις αγαπημένες του, ωστόσο, εξομολογήθηκε ότι ο ίδιος δεν ήταν ένας πιστός σύντροφος.

Τέλος, μίλησε και για τη «μάχη» με τον καρκίνο που έδωσε και συνεχίζει να δίνει.

Δεν μου είπαν αμέσως τι συνέβαινε. Με έπιασαν οι πόνοι και είδαν ότι έχω καρκίνο στο παχύ έντερο. Εγώ φταίω γιατί φοβόμουν να κάνω κολονοσκόπηση. Όταν με χειρούργησαν είδαν ότι είμαι στο 4ο στάδιο κι ότι έχω 6 μήνες και δεν μου το είπαν. Όλοι μου φέρονταν με αγάπη και μ έκαναν τα χατίρια. Ακόμα συνεχίζω, το παλεύω. Δεν φοβήθηκα ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

https://streamable.com/2k7att