Δάνης Κατρανίδης: Τι αποκάλυψε για τη συνεργασία με τη Βουγιουκλάκη και τους τρεις γάμους του:
Ελλάδα

Δάνης Κατρανίδης: Τι αποκάλυψε για τη συνεργασία με τη Βουγιουκλάκη και τους τρεις γάμους του:

Δάνης Κατρανίδης: Τι αποκάλυψε για τη συνεργασία με τη Βουγιουκλάκη και τους τρεις γάμους του:

Τι είπε για τη σχέση που του έχουν χρεώσει με την Παναγιώτα Βλαντή;

Για τη νέα του θεατρική παράσταση, τη συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τους γάμους του μίλησε ο Δάνης Κατρανίδης στον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται».

Ο Δάνης Κατρανίδης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Κάποτε στον Βόσπορο» και ανέφερε πως πρόκειται για ένα συναισθηματικό και ιστορικό ταξίδι στο χρόνο.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας για τη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αποκάλυψε: «Κλείσαμε ραντεβού στο θέατρο Αλίκη. Μου λέει πράγματα για εμένα σαν να έχουμε δουλέψει μαζί 10 χρόνια στο θέατρο. Μένω άφωνος. Με είχε διαβάσει. Όταν μου έκανε την πρόταση είπα να το σκεφτώ. Να το σκεφτείς μου λέει. Τότε γινόταν χαμός, έκανα πρόβες για δυο έργα και ήμουν μπάρμαν σε ένα μπαρ».

Μιλώντας για το γάμο του με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου είπε:«Με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου ήμασταν μαζί στη σχολή και παίξαμε μαζί και στο θέατρο στην παράσταση “Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ”. Ο γάμος μας με τη Μίρκα δεν ήταν σαν την παράσταση, θα είχαμε σκοτωθεί. Έχουμε καλές σχέσεις με τη Μίρκα».

Και συνέχισε για τους άλλους δυο γάμους του: «Ήθελα να κάνω οικογένεια. Οι τρεις γάμοι μου μεταξύ τους απέχουν πολλά χρόνια. Δεν γίνονταν κάθε μήνα. Ο πρώτος γάμος με τον δεύτερο απέχει 17 χρόνια και ο δεύτερος με τον τρίτο 10 χρόνια. Ήθελα να κάνω οικογένεια και παιδιά», είπε και διευκρίνισε: «Ο λόγος που δεν έκανα παιδιά δεν είχε να κάνει με παθολογικά αίτια και την υγεία κανενός. Άλλος λόγος φταίει που δεν έγιναν παιδιά και ευτυχώς που δεν έγιναν τελικά».

Τέλος, για τα δημοσιεύματα που του χρέωναν πως είχε σχέση με την Παναγιώτα Βλαντή, είπε: «Με την Παναγιώτα Βλαντή είχε ακουστεί ότι είμαστε ζευγάρι. Δεν ισχύει».

https://streamable.com/gmreya