Demi Lovato: Γιατί έκανε unfollow τους διάσημους φίλους της;
Ελλάδα

Demi Lovato: Γιατί έκανε unfollow τους διάσημους φίλους της;

Demi Lovato: Γιατί έκανε unfollow τους διάσημους φίλους της;

Η Demi Lovato θέλει να αφήσει το παρελθόν πίσω της. Και μαζί του και ανθρώπους που, όπως όλα δείχνουν, ανήκουν σε αυτό. Έτσι, το τελευταίο διάστημα, οι θαυμαστές της στο Instagram, παρατήρησαν πως η τραγουδίστρια έχει διαγράψει ορισμένους από τους επώνυμους φίλους της. Ανάμεσα σε αυτούς, ξεχωρίζουν ο Nick Jonas και η Selena Gomez. Με την τελευταία συνδέονται από πολύ μικρή ηλικία, καθώς μόλις 7 χρόνων, πρωταγωνιστούσαν μαζί στο παιδικό show, Barney & Friends. Στους διάσημους που δεν βρίσκονται στα social media της ποπ σταρ προστέθηκε και η Iggy Azalea.

Κι ενώ στην αρχή όλο αυτό αποδόθηκε στην κακή ψυχολογική της κατάσταση, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα εξάρτησης από ουσίες, έρχονται στο φως οι πραγματικοί λόγοι πίσω από αυτά τα απρόσμενα unfollow.

O Jonas, η Gomez και η Azalea

Η αλήθεια είναι ότι η Demi Lovato δεν έκανε τώρα unfollow τον πρώην αγαπημένο της Nick Jonas, αλλά από τον περασμένο Ιούνιο, δηλαδή πριν νοσηλευτεί. Ο λόγος που το έκανε αυτό παραμένει ωστόσο άγνωστoς. Το μόνο ασφαλές συμπέρασμα είναι πως δεν έχει να κάνει με κάτι πρόσφατο, όπως για παράδειγμα τις φήμες την ήθελαν να ενοχλείται από τον γάμο του τραγουδιστή με την Priyanka Chopra. Εδώ, αξίζει να ειπωθεί πως η Demi Lovato εξακολουθεί να ακολουθεί στα social media, τόσο τον αδερφό του Nick, Kevin Jonas, αλλά και τους γονείς του.

O Nick Jonas πάντως είχε σπεύσει να στείλει ευχές για ταχεία ανάρρωση στη Lovato, το περασμένο καλοκαίρι και αφού ανακοινώθηκε πως εκείνη επιστρέφει σε κλινική αποτοξίνωσης.

Selena Gomez

Το πραγματικό «νέο» είναι ότι η Demi Lovato έκανε unfollow τώρα στο Instagram και τη Selena Gomez. Η αλήθεια είναι πως η τραγουδίστρια είχε επιλέξει να μην ακολουθεί την παιδική της φίλη στο Twitter, ήδη από το 2014. Η Demi Lovato είχε δηλώσει τότε πως μεγαλώνοντας οι άνθρωποι αλλάζουν, κάτι που την οδήγησε σε εκείνη της την απόφαση. Στον αντίποδα, η Selena Gomez το είχε σχολιάσει λέγοντας πως κι εκείνη ένιωθε το ίδιο, αλλά δεν έβρισκε το λόγο να το κάνει και δημόσια, προσθέτοντας πως αγαπάει πολύ τη Demi Lovato και πως τη γνωρίζει από τότε που ήταν 7 ετών. Πέρασαν ωστόσο τέσσερα χρόνια από τότε. Η Selena Gomez, πριν υποκύψει και εκείνη σε ψυχολογική κατάρρευση είχε εκφράσει την ανησυχία της για τη Demi Lovato. Η τελευταία περνούσε και πάλι το κατώφλι του κέντρου αποτοξίνωσης.

Η Αυστραλή ράπερ, Iggy Azalea, έχει όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ ανταποδώσει το unfollow. Είναι ωστόσο απορίας άξιο, το γεγονός πως δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τον γάμο της, στον οποία ήταν παρούσα η Demi Lovato. Και εκείνη είχε μιλήσει για την Lovato, την πρώτη φορά που η τραγουδίστρια νοσηλεύτηκε σε κλινική απεξάρτησης.

Η προσπάθεια αποτοξίνωσης

Πηγές από το περιβάλλον της Demi Lovato, λένε πως η διαδικασία αποκατάστασης της υγείας της μετά την τρίμηνη νοσηλεία της σε κλινική αποτοξίνωσης πάει πολύ καλά και πως είναι πολύ συγκεντρωμένη στην υγεία και τη φυσική της κατάσταση. Μάλιστα, λέγεται πως ο άνθρωπος που τη στηρίζει περισσότερο είναι ο σχεδιαστής Henri Alexander Levy.

Όλα συντείνουν στο γεγονός πως η Demi Lovato δεν θέλει να έχει σχέσεις με ανθρώπους από την παλιά της ζωή. Φαίνεται μάλιστα πως το βασικό της παράπονο, είναι πως πολλοί άνθρωποι από το περιβάλλον της, μίλησαν δημόσια για εκείνη όταν έδινε τη μάχη για την αποτοξίνωση. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Danielle Martin, γυμνάστριας jiu-jitsu, την οποία και απέλυσε η τραγουδίστρια. Όπως είπε: “Οι πραγματικοί φίλοι δεν δίνουν συνεντεύξεις για εσένα όταν εσύ βρίσκεσαι σε κλινική αποτοξίνωσης”.