Δέσποινα Βανδή: Βόλτα και shopping με τη Μελίνα της στη Γλυφάδα
Ελλάδα

Δέσποινα Βανδή: Βόλτα και shopping με τη Μελίνα της στη Γλυφάδα

Δέσποινα Βανδή: Βόλτα και shopping με τη Μελίνα της στη Γλυφάδα

Μαμά και κόρη τράβηξαν τα βλέμματα

Μεγάλωσε η Μελίνα Νικολαΐδη και πλέον απολαμβάνει τη συντροφιά της μητέρας της, Δέσποινας Βανδή ακόμα και στο shopping.

Mαμά και κόρη έναν βόλτα στα γιορτινά μαγαζιά της Γλυφάδας και ο φακός τις κατέγραψε να μιλούν ενώ οι φωτογραφίες δείχνουν ότι η Μελίνα εξελίσσεται σε μία κομψή και όμορφη δεσποινίδα που δεν δίστασε να χαρίσει το ωραιότερο χαμόγελό της στον φωτογράφο όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του.

Η Μελίνα έδειχνε να παρακολουθεί με ενδιαφέρον τα λεγόμενα της μαμάς της, από την οποία παίρνει και στυλιστικές συμβουλές αλλά και… ρούχα!

Δεν είναι λίγες οι φορές που την είδαμε να φοράει φορέματα που η Δέσποινα είχε βάλει σε διαφορετικές περιστάσεις καθώς έχουν παρόμοιο σωματότυπο.

Η Δέσποινα έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της ότι θα ήθελε να έχει αφιερώσει περισσότερο χρόνο στα παιδιά της καθώς η φύση της δουλειάς της δεν το επέτρεπε πάντα, παρόλα αυτά είναι πάντα η προτεραιότητά της.

Και φέτος το πρόγραμμά της είναι αρκετά φορτωμένο με τις εμφανίσεις της στο Acro αλλά σίγουρα μετά την ολοκλήρωση του X Factor και των θεατρικών της υποχρεώσεων είναι πιο χαλαρή για να απολαύσει οικογενειακές στιγμές όπως τα ψώνια με την κόρη της.

Φωτογραφίες: NDP