Δέσποινα Βανδή: Κλείνει τα 53 και ο έρωτας την έχει αλλάξει!
Ελλάδα

Δέσποινα Βανδή: Κλείνει τα 53 και ο έρωτας την έχει αλλάξει!

Δέσποινα Βανδή: Κλείνει τα 53 και ο έρωτας την έχει αλλάξει!

Η τραγουδίστρια διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της

Γενέθλια έχει σήμερα η Δέσποινα Βανδή και από το πρωί δέχεται ευχές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Η Ελληνίδα star βρίσκεται σε μία από τις πιο δημιουργικές και ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, καθώς τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο τα πράγματα πηγαίνουν εξαιρετικά και η ίδια το απολαμβάνει.

View this post on Instagram

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi)

Ο έρωτας άλλωστε που της χτύπησε την πόρτα είναι και ένας από τους λόγους που σε κάθε της εμφάνιση λάμπει κι εκείνη δεν το κρύβει!

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ο άνθρωπος που την έχει ανανεώσει και στο πλευρό του ζει ξεχωριστές στιγμές, τις οποίες απολαμβάνει στο έπακρο, χωρίς να την ενδιαφέρουν τα φώτα της δημοσιότητας, τα σχόλια και τα αδιάκριτα βλέματα.

Την ίδια στιγμή, κερδίζει τις εντυπώσεις και στα νέα βήματα που αποφάσισε να πραγματοποιήσει, όπως είναι η παρουσίαση. Η Δέσποινα αποδείχτηκε εξαιρετική οικοδέσποινα του Chart Show και μπήκε στα σπίτια του κόσμου με πολύ κέφι και άνεση και χάρισε στιγμές διασκέδασης στο τηλεοπτικό κοινό του Σαββάτου, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Παράλληλα, στις εμφανίσεις της στα νυχτερινά μαγαζιά και τις συναυλίες εντυπωσιάζει, την ίδια στιγμή που παραμένει βράχος στο πλευρό των παιδιών της και παρακολούθησε περήφανη την αποφοίτηση της κόρης της Μελίνας, η οποία ετοιμάζεται να ανοίξει πλέον τα φτερά της.

Η Δέσποινα Βανδή είναι στα καλύτερά της και έρχονται ακόμα καλύτερα!