Δήμητρα Κολοτούρα: Αποκάλυψε γιατί αποχώρησε η Μαρέβα Μητσοτάκη από το brand Zeus + Dione
Ελλάδα

Δήμητρα Κολοτούρα: Αποκάλυψε γιατί αποχώρησε η Μαρέβα Μητσοτάκη από το brand Zeus + Dione

Δήμητρα Κολοτούρα: Αποκάλυψε γιατί αποχώρησε η Μαρέβα Μητσοτάκη από το brand Zeus + Dione

Τι είπε στην εκπομπή Happy Day

Για το brand Zeus + Dione που ίδρυσε πριν λίγα χρόνια μαζί με την καλή της φίλη και συνεργάτιδα Μαρέβα Μητσοτάκη, μετά από μια περίοδο παρατεταμένης κρίσης, τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και τον λόγο που οδήγησε τη σύζυγο του πρωθυπουργού να αποχωρήσει από την επιχείρηση μίλησε η Δήμητρα Κολοτούρα.

Η συνιδρύτρια και Πρόεδρος του brand Zeus + Dione μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στην εκπομπή Happy Day με αφορμή το forum I am remarkable και αποκάλυψε πως η Μαρέβα Μητσοτάκη πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το brand που ίδρυσαν μαζί το 2012, λόγω των πολλών υποχρεώσεων που έχει ως σύζυγος του πρωθυπουργού.

«Θα ήθελα να πω σε όλες τις γυναίκες να μην το βάζουν κάτω. Αν είναι κάτι που το πιστεύουμε, μας εμπνέει και είναι στόχος ζωής θα γίνει. Ωραίο το ταλέντο, αλλά αν δεν συνδυάζεται με τον σχεδιασμό και τη στρατηγική μένει στο όνειρο. Θα ήθελα να πως σε όλους μην σταματάτε να ονειρεύεστε», είπe αρχικά για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα η Δήμητρα Κολοτούρα.

Και συνέχισε: «Ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι και όταν πήραμε τις πρώτες δουλειές στο Παρίσι, νιώσαμε ένα συναίσθημα επιβεβαίωσης».

Για την αποχώρηση της συζύγου του πρωθυπουργού από την επιχείρηση είπε: «Εδώ έχουμε μια μεγάλη αντίφαση. Ενώ λέγαμε προηγουμένως πως οι γυναίκες μπορούν να συνδυάζουν πολλά πράγματα, δυστυχώς βιώνω το ότι μερικές φορές δεν γίνεται. Η Μαρέβα, η συνέταιρός μου και φίλη μου, εκδιώχθηκε πιο πολύ από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα έχουμε παρατηρήσει ιστορικά τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Είναι άδικο, γιατί μια γυναίκα ενός πολιτικού να μη μπορεί να μην μπορεί να έχει καριέρα, να μη μπορεί να δράσει επιχειρηματικά;

Μετά από ένα σημείο δημιούργησε δυσκολίες και ήταν αναπόφευκτο να αποχωρήσει και να ασχοληθεί με άλλα πράγματα. Χωρίς να λείπει ποτέ από εδώ από την ψυχή και το DNΑ του Zeus + Dione».