Δημήτρης Αποστόλου: «Το The Bachelor» επισημοποιεί ότι η γυναίκα είναι ο δούλος του κόσμου»
Νέα

Δημήτρης Αποστόλου: «Το The Bachelor» επισημοποιεί ότι η γυναίκα είναι ο δούλος του κόσμου»

Δημήτρης Αποστόλου: «Το The Bachelor» επισημοποιεί ότι η γυναίκα είναι ο δούλος του κόσμου»

Γιατί θεωρεί ότι η ελληνική τηλεόραση είναι στα χειρότερά της;

Χωρίς να «μασάει τα λόγια του» μίλησε ο Δημήτρης Αποστόλου στην κάμερα του «Πρωινού».

Ο καταξιωμένος σεναριογράφος επιστρέφει με την «Τούρτα της μαμάς» μαζί με τον Αλέξανδρο Ρήγα στην ΕΡΤ και αναφέρθηκε στη νέα τους δουλειά αλλά όχι μόνο.

Αρχικά, έχουμε να περιμένουμε πολλά guests στο καινούριο σίριαλ της δημόσιας τηλεόρασης, μεταξύ των οποίων, τον Στέλιο Παρλιάρο αλλά και πρόσωπα από το MasterChef.

Μίλησε και για τον θάνατο της μητέρας του σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση παραθέτοντας ορισμένα λόγια της που τον «ελευθέρωσαν» με έναν μοναδικό τρόπο πριν «φύγει» από τη ζωή.

«Τρία χρόνια πριν πεθάνει η μητέρα μου το είχα νιώσει. Της λέω “σε τρία χρόνια φεύγεις”, μου λέει “από τι θα φύγω” και της απαντάω “τι αγαπάς πιο πολύ; το μυαλό σου; ε, από αυτό θα φύγεις”. Έπαθε τρελές αγελάδες, εγκεφαλίτιδα. Κάποια στιγμή μου είπε μία φοβερή ατάκα. Μου λέει “θα ‘φύγω’ λογικό είναι να πονέσεις, μάνα σου είμαι αλλά με εμένα τελειώνει ο τελευταίος άνθρωπος που σε ενδιαφέρει η γνώμη του. Αυτό μου έλυσε μάγια. Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη κανενός. Έκανα κανονικό restart».

Προχωρώντας έκρινε τα τηλεοπτικά δρώμενα και η τοποθέτησή του ήταν άκρως αιχμηρή.

«Χειρότερη τηλεόραση δεν θα μπορούσαμε να έχουμε. Δεν έχει καταλάβει ότι έχει πεθάνει. Οι κρατικές τηλεοράσεις σε όλον τον κόσμο είναι οι σοβαρές τηλεοράσεις και οι ιδιωτικές για χαβαλέ. Ούτε εγώ φέρνω την καινοτομία. Που είναι τα κανάλια να κάνουν κάστινγκ να βρουν τις ταλεντάρες που είναι εκεί έξω;».

Στο τέλος, δεν άφησε ασχολίαστη και τη στροφή προς τα ριάλιτι.

«Στο The Bachelor» επισημοποιείται ότι η γυναίκα είναι ο δούλος του κόσμου. Τέτοιο σίχαμα δεν υπάρχει προϊόν δεν υπάρχει. Αυτή είναι η γυναίκα; Ένας “Πηνελόπος” και 20 μην χαρακτηρίσω; Όταν τελειώνουν όλα αυτά πώς μπορείς και βγαίνεις έξω. Σκουπίδι ήταν η κοινωνία μας, σκουπίδι είναι και σκουπίδι θα μείνει ».

https://streamable.com/rz903g