Δημήτρης Φιντιρίκος: Δείτε τον να ταΐζει με μπιμπερό ένα μωρό τιγράκι
Ελλάδα

Δημήτρης Φιντιρίκος: Δείτε τον να ταΐζει με μπιμπερό ένα μωρό τιγράκι

Δημήτρης Φιντιρίκος: Δείτε τον να ταΐζει με μπιμπερό ένα μωρό τιγράκι

Μία ευκαιρία που λίγοι θα έχουν ποτέ στη ζωή τους

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος εκτός από πολυπράγμων επειχειρηματίας είναι και βαθιά ευαισθητοποιημένος απέναντι στα ζώα.

Αυτή τη φορά ήρθε σε επαφή με ένα ορφανό μωρό τιγράκι που ζει προστατευμένο σε ζωολογικό πάρκο και χωρίς δεύτερη σκέψη θέλησε να βοηθήσει ενεργά.

Μπόρεσε λοιπόν να το φροντίσει και να το ταΐσει, κάτι που λίγοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ποτέ στη ζωή τους γι΄αυτό και η χαρά του ήταν μεγάλη.

Παρ΄όλα αυτά δεν έλειψαν τα κακόβουλα σχόλια που του υπενθύμιζαν πως τα άγρια ζώα δεν είναι κατοικίδια κι έτσι ο ίδιος ξεκαθάρισε πως το ζωάκι δεν μένει σε κάποιο σπίτι αλλά σε ζωολογικό πάρκο και επειδή έχασε τους γονείς του οι άνθρωποι έχουν αναλάβει τη φροντίδα του.

«Για να μην υπάρχει παρεξήγηση η μικρή Λάρα ζει προστατευμένη σε ζωολογικό πάρκο επειδή έχασε τους γονείς της και αναγκάστηκα την μεγαλώνουν άνθρωποι σε ένα νόμιμο ζωολογικό πάρκο Και φαντάζομαι όλοι σας θα θέλατε αν είχατε την ευκαιρία να ταΐσετε με μπιμπερό ένα μωρό τιγράκι.Τα ζώα πρέπει να ζουν στη φύση ελεύθερα αν έχουν τη δυνατότητα και μπορούν αυτό το μικρό τιγράκι Αν ζούσε Χωρίς τους γονείς του στην φύση ελεύθερο καταλαβαίνετε όλοι ότι δεν θα ζούσε άρα “μπράβο” στους ανθρώπους που αντί να την αφήσουν να χαθεί πληρώνουν τόσα έξοδα για να την μεγαλώσουν και μετά να περάσει στη διαδικασία να ελευθερωθεί στη φύση όπως προβλέπεται από το νόμο. Για όλα τα κακόβουλα σχόλια φυσικά και δεν είναι κατοικίδια τα άγρια ζώα . Εγώ λατρεύω τα ζώα και μακάρι να ήμουν ο Ταρζάν μέσα στη ζούγκλα είναι πολύ καλύτερα από την ζούγκλα που ζούμε με ανθρώπους».