Δημήτρης Παπάζογλου: «Έχω φάει κάτι “ξεφωνητά”. Με φώναζαν “Λουλού”. Έδωσα μία στη μούρη σε έναν που με ξεφώνισε»
Ελλάδα

Δημήτρης Παπάζογλου: «Έχω φάει κάτι “ξεφωνητά”. Με φώναζαν “Λουλού”. Έδωσα μία στη μούρη σε έναν που με ξεφώνισε»

Δημήτρης Παπάζογλου: «Έχω φάει κάτι “ξεφωνητά”. Με φώναζαν “Λουλού”. Έδωσα μία στη μούρη σε έναν που με ξεφώνισε»

Ο καταξιωμένος χορογράφος αναφέρθηκε στον παρ΄ολίγον γάμο του, τις «ερωτικές εκτρώσεις» που έχει κάνει και το παράπονο του στον απολογισμό της καριέρας του

Στην εποχή των μεγάλων σταρ και της παραμυθένιας λάμψης μάς ταξίδεψε ο Δημήτρης Παπάζογλου καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο καταξιωμένος χορευτής και χορογράφος γύρισε πίσω στον χρόνο και άρχισε την αφήγησή του από τον λόγο όλα αυτά τα χρόνια οι συνεντεύξεις του ήταν σπάνιες.

Πάντα είχα ένα κόμπλεξ ότι επειδή ξέρω ότι το κοινό που εμφανιζόμουν ήταν οικογενειακό και δεν ήταν προχωρημένο. Έπρεπε να είμαι σοβαρός και τη σοβαρότητα αυτή ήθελα να την εκπέμπει και η δουλειά και η ζωή μου».

«Με θεώρησαν αντιπαθή γιατί φαινόμουν απόμακρος, Ήταν για λόγους αυτοσυντήρησης. Είμαι ένα μοναχικό πλάσμα και συντηρητικό» πρόσθεσε.

,Μεγάλο του παράπονο είναι ότι δεν πληρώθηκε τα χρήματα που άξιζε στην καριέρα του.

«Μετά από μία δεκαετία έβγαλα χρήματα από το επάγγελμά μου. Το παράπονό μου ήταν ότι δεν πληρώθηκα αλλά πλήρωσα την καριέρα μου γιατί δεν είχα ανθρώπους να με στηρίζουν».

Όπως είπε θεωρεί ότι τιμωρήθηκε μετά από τη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην «Εύθυμη χήρα» το ΄80.

«Μετά την παράσταση δεν χτύπησε το τηλέφωνο, σαν να με τιμώρησαν γιατί τότε ήταν το κατεστημένο ο Φώτης Μεταξόπουλος και ξαφνικά εμφανίστηκα εγώ».

Όλα αυτά τα χρόνια οι δρόμοι του συναντήθηκαν με κορυφαία ονόματα της Τέχνης σε Ελλάδα όσο και σε εξωτερικό, όπως τη Σοφία Λόρεν, την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, την Μπριζίτ Μπαρντό, την Ούρσουλα Άντρες και την Κατρίν Ντενέβ.

Ο Δημήτρης Παπάζογλου συνέχισε με ιδιαίτερες εξομολογήσεις.

«Έχω δεχτεί bullying. Έχω φάει κάτι ξεφωνητά, με φώναζαν “Λουλού” στο δημοτικό. Αν είχα μεγαλώσει σε ένα πιο αστικό περιβάλλον, δεν θα γινόταν. Όταν άρχισα να κάνω χορό με ξεφώνισε ένας και έλεγε για τα φρούτα. Δεν με πλήγωσε όλο αυτό, είχα μία εσωτερική δύναμη για αυτό που ήμουν χωρίς να ξέρω τι ήμουν. Γι΄αυτό δεν ήθελα να δίνω δικαιώματα για να με σέβονται».

Πολλές φορές φίμωσε τον έρωτα στη ζωή του.

«Απέρριψα έναν άνθρωπο στην Γερμανία που όσο με αγάπησε αυτός δεν με αγάπησε άλλος ποτέ».

«Έκανα ερωτικές εκτρώσεις επειδή φοβόμουν ότι θα καταστραφώ» εξήγησε.

«Ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου ήταν η μητέρα μου από την οποία εισέπραξα τεράστια αγάπη για αυτό που ήμουν.

«Ένας φίλος μου μού είπε “φαντάζεσαι να ήσουν στρέιτ και να είχες γυναίκα και παιδιά; Μια χαρά σε έφτιαξε ο Θεός όπως είσαι”. Και το σκέφτηκα και είχε δίκιο».

«Με την Όλια Στεφανίδου είχαμε φτάσει πολύ κοντά στον γάμοι. Η Μαλβίνα Κάραλη το καλλιέργησε, το “έγραφε” και το “έγραφε”. Αν ήμουν λαμόγιο , θα είχαμε κάνει και 10 εξώφυλλα».

Αυτή την περίοδο συνεργάζεται με τον Βασίλη Μπισμπίκη στα «Κόκκινα Φανάρια» στον τεχνοχώρο του Cartel. Μίλησε για τη γνωριμία τους και το πόσο καλή εντύπωση του άφησε η «αντρούκλα»που άφηνε περιθώρια στους άλλους. Όταν έμαθε ότι ο ηθοποιός θα ανεβάσει τα «Κόκκινα Φανάρια» επικοινώνησε μαζί του για να είναι κι αυτό μέρος της παράστασης.