Δημήτρης Στάμου: Τι κάνει σήμερα ο παλιός παρουσιαστής του ANT1;
Ελλάδα

Δημήτρης Στάμου: Τι κάνει σήμερα ο παλιός παρουσιαστής του ANT1;

Δημήτρης Στάμου: Τι κάνει σήμερα ο παλιός παρουσιαστής του ANT1;

Ποια είναι η γνώμη του για το τηλεοπτικό προσκήνιο;

Η βαθιά, βραχνή φωνή του άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της στο νυχτερινό δελτίο του ANT1 στα 90s, αφού συνδέθηκε άρρηκτα στην συνείδηση όλων ως η “νυχτερινή φωνή της επικαιρότητας” για πολλά χρόνια.

Ο Δημήτρης Στάμου μίλησε μετά από πολύ καιρό στην κάμερα του “Ευτυχείτε” και σχολίασε τον ανταγωνισμό που επικρατούσε στα χρόνια του, αλλά και τα σημερινά τηλεοπτικά δρώμενα.

Αποκάλυψε πως ο ανταγωνισμός στα χρόνια που δούλευε στην τηλεόραση όχι μόνο υπήρχε, αλλά ήταν και ιδιαίτερα έντονος με συγκρίσεις λεπτού προς λεπτού της τηλεθέασης με τους γειτονικούς σταθμούς.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον καταιγισμό reality που κατακλύζουν τους τηλεοπτικούς μας δέκτες και απάντησε πως σε αρκετές περιπτώσεις τέτοια προγράμματα θίγουν τόσο τους συμμετέχοντες, όσο και τους τηλεθεατές.

“Κάποια reality προσβάλλουν και τους συμμετέχοντες και το κοινό”, είπε.

Επίσης, διαφωνεί κάθετα με την ανακύκλωση τηλεοπτικών προϊόντων και ακόμα περισσότερο με την ανακύκλωση ίδιων τηλεοπτικών προσώπων.

“Το να γυρίζουμε πίσω και ιδιαίτερα σε ίδια πρόσωπα… Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά”, είπε.

Η απόφασή του να εγκαταλείψει τον τηλεοπτικό στίβο, έγινε την ώρα που έπρεπε, αφού σύμφωνα με τον ίδιο τα πρόσωπα της τηλεόρασης πρέπει να ξέρουν πότε έρχεται η ώρα να αποχωρήσουν και να δώσουν χώρο στα νέα παιδιά.

https://streamable.com/p0tfc