«Έξαψη»: Οι πρωταγωνιστές της σειράς φωτογραφίζονται και μιλούν για την προσωπική τους ζωή
Ελλάδα

«Έξαψη»: Οι πρωταγωνιστές της σειράς φωτογραφίζονται και μιλούν για την προσωπική τους ζωή

«Έξαψη»: Οι πρωταγωνιστές της σειράς φωτογραφίζονται και μιλούν για την προσωπική τους ζωή

Το viral τηλεοπτικό ερωτικό τρίγωνο του Mega σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ΟΚ!

Για τη νέα τηλεοπτική συνύπαρξή τους στη νέα επιτυχημένη σειρά του Mega «Έξαψη» μιλούν ο Τάσος Νούσιας, η Ιωάννα Παππά και η Αναστασία Παντούση. Οι πρωταγωνιστές της σειράς αποκαλύπτουν στο ΟΚ! που κυκλοφορεί με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» και στον Γιάννη Πουλόπουλο όλα όσα δεν ξέρουμε για την προσωπική τους ζωή.

Τάσος Νούσιας

Πέρσι σου είχε γίνει πρόταση για να παίξεις τον ρόλο του Δούκα Σεβαστού στις «Άγριες Μέλισσες».

Αυτό δεν έγινε γιατί δεν ήθελα να παίξω σε μία καθημερινή σειρά. Το να είμαι σε ένα σίριαλ 120 επεισοδίων με τρόμαξε και νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω γιατί έτρεχαν και οι παραστάσεις παράλληλα. Δεν ξέρω πραγματικά πώς τα καταφέρνουν οι συνάδελφοι, που κάνουν σπουδαία δουλειά και ουσιαστικά εισήγαγαν τη μυθοπλασία στη νέα εποχή. Οφείλω να πω πως εκ των υστέρων ζήλεψα με θετικό τρόπο και είπα «Γιατί να μην είμαι κι εγώ σε αυτή την εξαιρετική δουλειά;». Αλλά θεωρώ ότι την ίδια στάση θα κρατούσα έτσι κι αλλιώς. Η «Έξαψη» είναι ένα σίριαλ 60 επεισοδίων που γυρίζεται με όρους εβδομαδιαίου.

Αρκετοί συνάδελφοί σου θεωρούν άδικο να είναι κλειστά τα θέατρα, που λειτουργούσαν με το 30% της χωρητικότητας, όταν οι πτήσεις γίνονται κανονικά.

Ζούμε έναν παραλογισμό. Στο θέατρο υπήρχαν έτσι κι αλλιώς οι αποστάσεις. Το έζησα αυτό, γιατί αυτές τις δύο εβδομάδες του Οκτώβρη που το θέατρο λειτουργούσε παίζαμε ουσιαστικά σε μια άδεια αίθουσα, με αυτή την ποσόστωση του 30% που μας επιβλήθηκε. Μετά την πρεμιέρα φύγαμε όλοι αμίλητοι γιατί εκτός από την κοινωνική υπήρχε και ψυχική αποστασιοποίηση. Και είναι λογικό, γιατί όταν μια παράσταση στην προ Covid-19 περίοδο ήταν sold-out έναν μήνα πριν και τώρα παίζαμε και βλέπαμε διάσπαρτα κεφάλια μέσα στην αίθουσα, αυτό είναι ένα σοκ. Κι εκεί που αρχίσαμε να ζεσταινόμαστε ξανά και να λειτουργούμε κι εμείς και οι θεατές σαν να παίζουμε σε ένα γεμάτο θέατρο, ήρθαν και μας έκλεισαν.

Δεν σου κρύβω ότι εκείνη την περίοδο σκεφτήκαμε να κάνουμε ένα σποτ δείχνοντας από τη μία τον στοιβαγμένο κόσμο μέσα στα μέσα μαζικής μεταφοράς, σε αντιπαράθεση με όσα συμβαίνουν σε μια θεατρική αίθουσα. Θα κατέληγε μάλιστα με τη φράση «Πάμε θέατρο. Μένουμε ασφαλείς». Δεν προλάβαμε…

Προσωπικά δεν βρίσκω τον λόγο που το περιβάλλον του θεάτρου κρίνεται ανασφαλές και για τους ηθοποιούς και για τους θεατές. Πραγματικά πιστεύω ότι ζούμε έναν παραλογισμό και εύχομαι για το 2021, διακόσια χρόνια μετά την Επανάσταση, να αποκτήσουμε ξανά την ελευθερία μας.

Ο Αλέξανδρος, ο ήρωας που υποδύεσαι στην «Έξαψη», ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τη γυναίκα του, την Εβίτα. Συνέβη το ίδιο και σε εσένα και τη Μαρλένε Καμίνσκι;

Ναι. Τη γυναίκα μου την ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα. Και η κόρη μας, που γεννήθηκε δύο χρόνια μετά, είναι προϊόν ενός μεγάλου έρωτα.

Ιωάννα Παππά

Είχες σχεδόν δεκαπέντε χρόνια να παίξεις στην τηλεόραση. Δεν σου έλειψε;

Είχα αποφασίσει να αφοσιωθώ στο θέατρο και για να το κάνω αυτό έπρεπε να απέχω από την τηλεόραση. Μεσολάβησε η οικονομική κρίση και τα πράγματα άλλαξαν πολύ στο τηλεοπτικό τοπίο. Γυρίζονταν πολύ λιγότερα σίριαλ, οπότε και οι προτάσεις που μου γίνονταν ήταν πιο λίγες και λιγότερο ενδιαφέρουσες. Παράλληλα, το ίδιο διάστημα, δούλευα ανελλιπώς στο θέατρο, παίζοντας συχνά σε τρεις διαφορετικές παραστάσεις τον χρόνο, οπότε δεν ένιωθα την ανάγκη να είμαι σε ένα σίριαλ που δεν θα με εξέφραζε τόσο πολύ. Τα τελευταία χρόνια αισθάνθηκα ότι ήθελα να ξανακάνω τηλεόραση.

Πόσο εύκολο ήταν να αποχωριστείς τον γιο σου, που είναι 18 μηνών, για να δουλεύεις σε ένα σίριαλ που έχει καθημερινά, πολύωρα γυρίσματα;

Η νέα μου καθημερινότητα απαιτεί να ξυπνάω στις 06.45 κάθε πρωί και να κοιμάμαι μετά τις 00.30, εκτός κι αν έχω βραδινό γύρισμα και επιστρέφω στο σπίτι ακόμα πιο αργά. Ευτυχώς, είναι ένα καθόλου φοβικό αλλά αντίθετα πολύ κοινωνικό παιδάκι που έμαθε με κόσμο στο σπίτι. Δεν είναι προσκολλημένο σε εμένα, δεν μου κάνει μούτρα όταν φεύγω, για να με κάνει να αισθάνομαι ενοχές, και εκδηλώνει τη χαρά του κάθε φορά που με βλέπει να επιστρέφω στο σπίτι. Αλλά και πάλι φροντίζω να λείπω όσο το δυνατόν λιγότερο και είμαι πάντα αυτή που θα το ξυπνήσει το πρωί και θα το κοιμίσει το βράδυ.

Πρόλαβες να το βαφτίσεις;

Όχι, δεν πρόλαβα. Η αλήθεια είναι ότι με τον σύζυγό μου σκεφτόμασταν από την αρχή την ονοματοδοσία. Και ειδικά τώρα που οι κοινωνικές συνευρέσεις απαγορεύονται, καταλήγουμε ότι δεν θα μπούμε στη διαδικασία της βάφτισης. Θα του δώσουμε το όνομα του πατέρα του συζύγου μου, που είναι Αντώνης. Παρόλο που δεν είμαι τόσο των παραδόσεων, ήταν επιθυμία του και συμφώνησα.

Αναστασία Παντούση

Στην «Έξαψη» υπάρχουν και ερωτικές σκηνές. Ένιωσες άβολα στα γυρίσματα;

Όχι. Αισθάνομαι ασφαλής όταν έχω έναν σκηνοθέτη όπως ο Βασίλης Τσελεμέγκος και έναν διευθυντή φωτογραφίας όπως ο Γιάννης Δασκαλοθανάσης, γιατί ξέρω ότι το αποτέλεσμα που θα βγει δεν θα είναι προκλητικό, αλλά αισθητικά ωραίο. Το πιο δύσκολο στη συγκεκριμένη σκηνή που γυρίσαμε με τον Τάσο ήταν ότι κρυώναμε. Διότι μπορεί στο σίριαλ η ιστορία να ξεκινάει τον Αύγουστο, αλλά εμείς τη γυρίσαμε τέλη Οκτωβρίου, αρχές Νοεμβρίου.

Η Κλαίρη ερωτεύεται παράφορα τον Αλέξανδρο και φτάνουν στο σημείο να διαλύσουν και οι δύο τους γάμους τους για να είναι μαζί. Μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου στη θέση της;

Δεν μου έχει τύχει. Αλλά βλέποντας γύρω μου διαπιστώνω ότι ο έρωτας είναι κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις, ούτε να του βάλεις κανόνες. Δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα μπροστά σε έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Έχω πάντα δεύτερες σκέψεις και, ευτυχώς ή δυστυχώς, αναλύω πολύ τα πράγματα πριν πάρω μια απόφαση. Χρειάζομαι τον χρόνο μου για να μπω σε μια σχέση και σίγουρα θα χρειαζόμουν πολύ περισσότερο για να διαλύσω κάτι και να μπω σε κάτι καινούριο.

Έχεις ερωτευτεί ποτέ κεραυνοβόλα;

Όχι. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ μέχρι τώρα να δω τον άλλο απέναντι και να πω «είναι ο έρωτας της ζωής μου». Στις σχέσεις που είχα μέχρι τώρα υπήρξε πρώτα μια επαφή, κάναμε παρέα και μετά αυτό εξελισσόταν σε κάτι άλλο. Αυτό το «μπαμ και κάτω» δεν το έχω πάθει. Παρ’ όλα αυτά, όταν μπω σε μια σχέση, θα παθιαστώ. Δεν μου αρέσουν τα μέτρια και τα χλιαρά πράγματα. Ή θα τα δώσω όλα ή δεν θα κάνω τίποτα. Στον έρωτα, ακόμα κι αν έχω φάει τα μούτρα μου, τα δίνω όλα, γιατί το συναίσθημα πάει πάντα μπροστά.