Ελισάβετ Μουτάφη: “Μου είχαν προτείνει εκπομπή με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου”
Ελλάδα

Ελισάβετ Μουτάφη: “Μου είχαν προτείνει εκπομπή με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου”

Ελισάβετ Μουτάφη: “Μου είχαν προτείνει εκπομπή με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου”

Με ποιον όμως θα προτιμούσε να κάνει τηλεόραση;

Καλεσμένη της Σίσσυ Χρηστίδου ήταν σήμερα η Ελισάβετ Μουτάφη.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γνωριμία της με τον σπουδαίο Μίκη Θεοδωράκη, λέγοντας πως είναι ένας ιδιαίτερα έξυπνος άνθρωπος και αποκάλυψε πως παρά την ηλικία του είναι ένας ζωντανός άνθρωπος που φλερτάρει.

“Είναι εξαιρετικά δοτικός, γλυκός και… φλερτάρει. Είναι ένας πολύ ερωτικός καλλιτέχνης και άντρας, πάντα ήταν”.

Στη συνέχεια παραδέχτηκε πως της λείπει η τηλεόραση, γιατί όπως λέει τα πράγματα “έχουν μπει σε μια πολύ ωραία τροχιά”, ενώ δεν έκρυψε το γεγονός ότι της έχουν κάνει πρόταση στο παρελθόν να παρουσιάσει και τηλεοπτική εκπομπή.

“Μου είχαν προτείνει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με μεγάλη χαρά γιατί τον Γρηγόρη τον εκτιμώ πάρα πολύ… Δεν το έκανα και λόγω χρόνων και δεν ένιωθα ότι είμαι έτοιμη να κάνω κάτι τέτοιο”.

https://streamable.com/l38z2

Παρ΄όλα αυτά, τώρα θα το δοκίμαζε, ειδικά σε κάποιο project σχετικό με το επάγγελμά της, ή ακόμα και σε κάποια “σύμπραξη” με τον δημοσιογράφο και συζυγό της Μανώλη Νιφλή, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι εκτελεί χρέη αρχισυντάκτη αυτή τη στιγμή στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, “Ενώπιος Ενωπίω”.

“Οτιδήποτε έχει ουσία για εμάς και μας ταιριάζει, είμαστε ανοιχτοί”, ανέφερε.

https://streamable.com/cp0pi

Ο έγγαμος βίος έχει εξελιχθεί με πολύ όμορφο τρόπο για τοζευγάρι, παρά το γεγονός ότι τα ωράριά τους δε συμβαδίζουν πάντα. Βέβαια, όπως λέει δεν την ανησυχεί κάτι τέτοιο, αφού “καλό είναι να λείπεις και λίγο στον άλλον”.

“Τα καταφέρνουμε. Όταν θέλεις μπορείς να βρεθείς με τον άνθρωπό σου. Καμιά φορά είναι καλό να λείπεις στον άλλον. Έχει ένα ενδιαφέρον”, δήλωσε η ηθοποιός.

Η σχέση της με τις κόρες του συζύγου της είναι εξαιρετική και το ίδιο ισχύει και για τη μητέρα τους.

“Η σχέση μας είναι άψογη. Αυτό είναι για εμένα -πέραν από τη σχέση μου με τον Μάνο- το αμέσως πιο σημαντικό πράγμα”, είπε.

Φυσικά αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του σχεδιαστή μόδας και θείου της Μάκη Τσέλιου, ο οποίος εκδήλωσε την επιθυμία να της αφήσει τη διαχείριση του ατελιέ του:

“Δεν μου παραχωρεί το ατελιέ, απλώς αρχίζω να μπαίνω μέσα στα πόδια του”, εξήγησε στην εκπομπή, πράγμα που σημαίνει ότι σύντομα θα τη δούμε να λανσάρει τις δικές της κολεξιόν.

“Είναι η ζωή μου. Λατρεύω τη μόδα. Ή θα έκανα αυτό ή θα έκανα το άλλο (σ.σ υποκριτική) και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κάνω και αυτό”.

“Αρχίζω να μαθαίνω τα πράγματα και θα αρχίσουμε να συνεργαζόμαστε και θα είναι δίπλα μου και η μητέρα και ο θείος μου”, κατέληξε.

https://streamable.com/n6twx