Έρρικα Πρεζεράκου: «Δεν οδηγούσε ο σύντροφός μου το σκάφος…»
Ελλάδα

Έρρικα Πρεζεράκου: «Δεν οδηγούσε ο σύντροφός μου το σκάφος…»

Έρρικα Πρεζεράκου: «Δεν οδηγούσε ο σύντροφός μου το σκάφος…»

Όσα είπε για το πώς διαχειρίζεται την κατάσταση μετά το ατύχημά της

Τις άσχημες μνήμες από το ατύχημά της προσπαθεί να αφήσει πίσω της η Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία αναρρώνει αυτό το διάστημα στο σπίτι της μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Κύθνο.

Όπως έγινε γνωστό, η αθλήτρια υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς στο χέρι και οι προσπάθειες των γιατρών ήταν τεράστιες για να αποκαταστήσουν τη ζημιά.
Η πρώην αθλήτρια μίλησε αποκλειστικά στην εφημερίδα On time και τη Σάσα Σταμάτη για τη νέα της ζωή μετά το ατύχημα.

Μιλώντας στην εφημερίδα On time και τη Σάσα Σταμάτη η Έρρικα Πρεζεράκου αποκαλύπτει ότι αισθάνεται μόνο ευγνωμοσύνη που απέφυγε τα χειρότερα χωρίς να χάσει λεπτό την αισιοδοξία που τη χαρακτηρίζει.

“Έχω βγει από το νοσοκομείο, είμαι σπίτι. Έχω πολύ δρόμο μέχρι να μπω σε κανονικούς ρυθμούς. Το δεξί μου χέρι από τον καρπό μέχρι τα δάχτυλα είναι γεμάτο ράμματα. Έχω ευγνωμοσύνη που ζω. Έχω χαρά που ζω”, ανέφερε.

Επιπλέον θέλοντας να δώσει διευκρινήσεις πάνω σε όσα ακούστηκαν όλο αυτό το διάστημα για το ποιος οδηγούσε το σκάφος δήλωσε;

“Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν οδηγούσε ο Τίτος το σκάφος γιατί όλοι οι άνθρωποι μάθανε ότι οδηγούσε ο Τίτος Καταλαγαριανάκης. Δεν οδηγούσε εκείνος. Ευχαριστώ απίστευτα όλους τους αιμοδότες. Ο αιματοκρίτης μου είχε φτάσει 19, που είναι πολύ χαμηλός. Οι άνθρωποι που μου έδωσαν αίμα δεν τους γνωρίζω αλλά τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, γιατί με έσωσαν όπως και τον γιατρό μου, Σαράντη Σπυρίδωνος που έφυγε από τις διακοπές του και ήρθε να με σώσει» αναφέρει και συνεχίζει, «Έλαβα μηνύματα από ανθρώπους που δε γνωριζόμασταν και με έκαναν να κλαίω. Δεν το πίστευα τι μου έγραφαν. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου προσωπικά τους φίλους που μου στάθηκαν σαν οικογένεια. Η Ρία Ράπτη, η Ειρήνη Ραχούτη, ο Τίτος που μέρα νύχτα ήταν εκεί. Κοιμόντουσαν σε καναπέδες, πατώματα. Είναι οικογένειά μου”.