Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η συγγραφέας Μαρίνα Γιώτη  – Τι είπε ο σύζυγός της Κώστας Κρομμύδας στο znews
Ελλάδα

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η συγγραφέας Μαρίνα Γιώτη – Τι είπε ο σύζυγός της Κώστας Κρομμύδας στο znews

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η συγγραφέας Μαρίνα Γιώτη  – Τι είπε ο σύζυγός της Κώστας Κρομμύδας στο znews

Ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιά και οδηγήθηκε σε ιδιωτική κλινική

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο οδηγήθηκε η συγγραφέας παιδικών βιβλίων Μαρίνα Γιώτη. Η σύζυγος του Κώστα Κρομμύδα ένιωσε το πρωί της Κυριακής έντονους πόνους στην κοιλιά και μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική. Στο πλευρό της είναι συνεχώς ο γνωστός ηθοποιός.

Το znews επικοινώνησε με τον Κώστα Κρομμύδα που μας ενημέρωσε ότι ευτυχώς η Μαρίνα Γιώτη είναι καλύτερα στην υγεία της, έχει υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

«Είναι καλύτερα τώρα η Μαρίνα, αλλά θα μείνουμε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Πονούσε πολύ το πρωί στην κοιλιά της και δεν το ρισκάραμε. Ήρθαμε αμέσως στο νοσοκομείο. Ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε πως αγχώθηκε με όλη αυτήν την κατάσταση: «Περιμέναμε να περάσουμε μια χαλαρή Κυριακή και ήρθε αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Κρομμύδας, που πρόσφατα πέρασε και δύσκολες ώρες αποχαιρετώντας τον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό.

Η Μαρίνα Γιώτη, μάλιστα είχε προγραμματίσει για σήμερα ένα χριστουγεννιάτικο live στο Instagram, το οποίο και αναβλήθηκε λόγω της περιπέτειας με την υγεία της: «Αγαπημένοι μου, δυστυχώς θα πρέπει να αναβάλουμε, για την Πέμπτη 17/12 την ίδια ώρα, το σημερινό μας Χριστουγεννιάτικο live στο Instagram για λόγους υγείας. Σήμερα το πρωί ξύπνησα με έντονους πόνους στη κοιλιά και μεταφέρθηκα εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Όλα καλά, αλλά θα μείνω για λίγο ακόμη εδώ, οπότε ίσως να μην είναι και το πιο κατάλληλο μέρος να καλωσορίσουμε τα Χριστούγεννα. Στα θετικά είναι ότι μου έκαναν, όπως σε όλες τις εισαγωγές, τεστ COVID το οποίο είναι αρνητικό και γι’ αυτό είπαμε να το γιορτάσουμε με τα ξωτικά εδώ! Σας περιμένω λοιπόν με το καλό την Πέμπτη στις 19:00! Να έχετε μια όμορφη μέρα και να προσέχετε τους ανθρώπους που αγαπάτε!», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανεβάζοντας μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο.

Αγαπημένοι μου, δυστυχώς θα πρέπει να αναβάλουμε, για την Πέμπτη 17/12 την ίδια ώρα, το σημερινό μας Χριστουγεννιάτικο…

Δημοσιεύτηκε από Marina Gioti στις Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020