Ετεοκλής Παύλου: «Όταν με πυροβόλησαν ένιωσα ότι ξεψυχάω. Το κρύο του θανάτου είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος…»
Ελλάδα

Ετεοκλής Παύλου: «Όταν με πυροβόλησαν ένιωσα ότι ξεψυχάω. Το κρύο του θανάτου είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος…»

Ετεοκλής Παύλου: «Όταν με πυροβόλησαν ένιωσα ότι ξεψυχάω. Το κρύο του θανάτου είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος…»

Η συγκλονιστική περιγραφή από το τραγικό συμβάν που τον στιγμάτισε

Καλεσμένοι των Dot σήμερα ήταν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου.

Το αγαπημένο ζευγάρι, που απολαμβάνουμε αυτή τη σεζόν στο λαμπερό σόου Just The 2 Of Us, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γνωριμία του και το νέο του εγχείρημα στην τηλεόραση.

Γνωρίστηκαν κάπου ανάμεσα σε διαδρόμους γυμναστικής όπου και οι δύο ξεχώρισαν ο ένας τον άλλον κι αμέσως βάλθηκαν να βρουν τον τρόπο να έρθουν σε επαφή.

Και τα κατάφεραν. Νίκησαν ακόμα και τη δεκαετή διαφορά ηλικίας τους αφού παρά το γεγονός ότι ο Ετεοκλής είναι μικρότερος οι εμπειρίες της ζωής του κατάφεραν να τον ωριμάσουν σε μεγάλο βαθμό κάτι που εκτίμησε ιδιαίτερα η σύζυγός του σε εκείνον.

https://streamable.com/gtrmlh

Αμέσως μετά, ο γνωστός αθλητής και personal trainer άνοιξε την καρδιά του για το δυσκολότερο κεφάλαιο της ζωή του, όταν πριν από χρόνια ήρθε αντιμέτωπος με τον θάνατο. Οι μνήμες όπως δήλωσε τον τυραννούν ακόμα και θα έδινε τα πάντα για να σβήσουν από τη σκέψη του.

“Δούλευα υποδοχή σε ένα βραδινό μαγαζί. Στα 23 με πυροβόλησαν. Τη στιγμή εκείνη ένιωσα ότι έντονο πόνο γιατί η σφαίρα πέρασε όλα τα ζωτικά μου όργανα. Έκανα πολλά χειρουργεία μεγάλου ρίσκου. Ένιωσα ότι πεθαίνω, ότι ξεψυχάω. Το κρύο του θανάτου είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος. Η κουβέντα που είπα μέσα μου ήταν ‘όχι, ρε φίλε πέθανα’.  Πέρασε η ζωή μου από μπροστά μου. Εικόνες που δεν θυμόμουν ότι είχα. Ήμουν σε τεχνητό κώμα. Η μητέρα μου έμαθε στις ειδήσεις ότι πυροβολήθηκα. Όταν μπόρεσα να μιλήσω είπα δώστε μου δύο πατερίτσες να φύγω”.

“Είδα όταν μου έκοβαν το πόδι μεταξύ νάρκωσης και πραγματικότητας. Όταν ξύπνησα μου ήταν πιο γνώριμο. Θέλω να τονίσω ότι πολλές φορές ακούς για ένα ατύχημα και ακούς ότι κάποιος άνθρωπος αποζημιώθηκε για αυτό που του συνέβη. Μπορώ να σας πω ότι όλα τα λεφτά του κόσμου να μου έδιναν θα τα έδινα πίσω όχι για να φέρω πίσω το πόδι μου αλλά για να σβήσω τις μνήμες. Μόνο και μόνο το συναίσθημα ότι πεθαίνεις είναι κάτι που το κουβαλάς για πάντα μέσα σου είναι πολύ τρομακτικό”.

https://streamable.com/egprrm

Τέλος, αναφέρθηκαν και στο νέο τους τηλεοπτικό project που ξεκινά αυτή τη Δευτέρα μέσα από τη συχνότητα του OPEN.

“Μας έγινε η πρόταση πολύ στο φιλικό και μετά ό,τι διάβαζα εγώ στα site. Και τελικά μας καλεί ο Θέμης Μάλλης και μας το λέει και επίσημα και θα είστε μαζί με τον Γρηγόρη και τη Ναταλί και ανακουφίστηκα κι ένιωσα ασφάλεια γιατί ο Γρηγόρης είναι 28 χρόνια στον χώρο. Οπότε ακόμα καλύτερα από το είμαστε και τελείως μόνοι μας,  να είναι εκεί να μας σώζει στις δύσκολες στιγμές, να μας περάσει και τα φώτα του ο άνθρωπος”.

https://streamable.com/wokz2l