Eurovision 2021: Δείτε τη Stefania και την Έλενα Τσαγκρινού στην τελετή έναρξης του διαγωνισμού
Ελλάδα

Eurovision 2021: Δείτε τη Stefania και την Έλενα Τσαγκρινού στην τελετή έναρξης του διαγωνισμού

Eurovision 2021: Δείτε τη Stefania και την Έλενα Τσαγκρινού στην τελετή έναρξης του διαγωνισμού

Εντυπωσιακές εμφανίσεις από την ελληνική και την κυπριακή αποστολή

Τελετή Έναρξης σήμερα για τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με τις λαμπερές εμφανίσεις των διαγωνιζομένων στο τυρκουάζ χαλί, στον Τερματικό Σταθμό Κρουαζιερόπλοιων του Ρότερνταμ.

Η επίσημη έναρξη της Eurovision 2021 με οικοδεσπότες τους Koos van Plateringen και Fenna Ramos, γνωστοί και οι δύο από την ολλανδική τηλεόραση ξεκίνησε με μια μικρή καθυστέρηση ενός τετάρτου, λόγω κακών καιρικών συνθηκών. .

Ακόμη, σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών λόγω κρούσματος  COVID-19 στην αποστολή της Ισλανδίας, δεν θα παραστούν στην τελετή έναρξης οι αποστολές της Ισλανδίας αλλά και της Ρουμανίας και Μάλτας που διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο, καθώς επίσης και της Αυστραλίας.

Λουλουδάτη και άκρως καλοκαιρινή περπάτησε στο τυρρκουάζ χαλί της Τελετής Έναρξης της Eurovision η Έλενα Τσαγκρινού φορώντας μια δημιουργία της Celia Kritharioti με τη χορογράφο της Chali Jennings, τις χορεύτριες και τη vocal coach της.

Photo: Eurovision Song Contest 2021/ Youtube

«Είμαστε ενθουσιασμένες με την εμφάνισή μας εδώ», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Τσαγκρινού και αποκάλυψε πως η Chali Jennings την προπονεί εδώ και έξι μήνες για την εμφάνιση στη φετινή Eurovision και παραδέχεται: «Έβγαλε την καλύτερη πλευρά μου».

Για το τραγούδι El Diablo είπε: «Το τραγούδι μου μιλά για τις καταστροφικές σχέσης με ένα αγόρι μου, που με βγάζει εκτός ελέγχου και με κάνει τρελή» και συμπλήρωσε: «Το El Diablo είναι πια στην καρδιά μου. Είναι σαν να το έχω γράψει μόνη μου πια».

Η Ελληνίδα εκπρόσωπος Stefania εντυπωσίασε φορώντας ένα μαύρο φόρεμα δημιουργία του σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη (Stelios Koudounaris).

Η Stefania Λυμπερακάκη ανέβασε στο Instagram Story της και video από την άφιξή της στο τυρκουάζ χαλί τυλιγμένη με την ελληνική σημαία.

Η πρώτη ερώτηση στη Stefania φυσικά ήταν πως αποφάσισε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα. «Και οι δυο γονείς μου είναι Έλληνες και έτσι ξεκίνησαν όλα. Συμμετείχα στην Junior Eurovision και με είδαν εκεί να τραγουδήσω και μολυ ζήτησαν να με δουν. Τότε συνάντησα τον Δημήτρη Κοντόπουλο και μου είπε πως με θέλουν για τη φετινή Eurovision», αποκάλυψε η Stefania.

View this post on Instagram

A post shared by Stefania (@stefania_)

«Ζω το όνειρό μου. Ήταν πολύ cool και όμορφο το να είμαι στη σκηνή της Eurovision», συνέχισε η εκπρόσωπος της Ελλάδας.

Photo: Eurovision Song Contest 2021/ Youtube

Στην ερώτηση για το πώς περνά τον χρόνο εκτός σκηνής, αποκάλυψε: «Κάνουμε πρόβες ακόμη και στο ξενοδοχείο και έχω και μαθήματα φωνητικής με τη δασκάλα μου» και ανέφερε: «Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στον Ημιτελικό».