Ευγενία Δημητροπούλου: Αποκάλυψε πώς έγινε η πρόταση γάμου από τον σύντροφό της και ποια ήταν η συνεργός του
Ελλάδα

Ευγενία Δημητροπούλου: Αποκάλυψε πώς έγινε η πρόταση γάμου από τον σύντροφό της και ποια ήταν η συνεργός του

Ευγενία Δημητροπούλου: Αποκάλυψε πώς έγινε η πρόταση γάμου από τον σύντροφό της και ποια ήταν η συνεργός του

Τι είπε και για τα περιστατικά βίας στο θέατρο;

Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» ήταν σήμερα η Ευγενία Δημητροπούλου και μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου για την συμμετοχή της στη σειρά «Ήλιος», τον πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον σύντροφό της, αλλά και το κύμα των παρενοχλήσεων που έχει κατακλύσει τον καλλιτεχνικό χώρο.

Μιλώντας αρχικά για τον ρόλο της Λήδας που ενσαρκώνει στη σειρά είπε: «Νομίζω ότι είμαστε και οι δυο υπέρ της δικαιοσύνης και κυνηγάμε και οι δυο την αλήθεια και είμαστε δίκαιες. Η Λήδα είναι μια γυναίκα που έχει ζήσει πολλές δικές μου ζωές».

Αναφερόμενη στο κύμα των καταγγελιών στον καλλιτεχνικό χώρο είπε: «Είχα ακούσει ορισμένα πράγματα χωρίς να έχω ακούσει κάτι στην έκταση που βγήκε. Σοκαρίστηκα με όσα έμαθα. Θέλω να πω πολλά μπράβο στα θύματα που βρήκαν τη δύναμη να βγουν να μιλήσουν. Πρέπει να τους σεβόμαστε απόλυτα και να μην τους κακοποιούμε δεύτερη φορά, ρωτώντας “γιατί τώρα;”, “γιατί με αυτόν τον τρόπο;” και γιατί έτσι. Ο καθένας πρέπει να έχει το σεβασμό μας, να μιλά όταν θέλει να μιλήσει και εμείς πρέπει να είμαστε αρωγοί σε ό,τι χρειάζεται».

Και συμπλήρωσε: «Εγώ μπορεί να μην έχω βρεθεί σε τέτοια θέση, αλλά σε άλλες συγκυρίες θα μπορούσα να είχα βρεθεί».

Έπειτα, αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή και στην πρόταση γάμου που δέχτηκε πριν από λίγο καιρό από τον σύντροφό της: «Η γνωριμία μας και η σχέση είναι ένα χρόνο και κάτι, αλλά ήταν ένας χρόνος πυκνός με πολλή καραντίνα, όμορφές και δύσκολες στιγμές που σε δένουν. Και αυτή ήταν μια όμορφη πρόταση για συμπόρευση. Δεν έχω σχεδιάσει κάτι. Εξάλλου και η εποχή δεν είναι πρόσφορη για κάτι τέτοιο», είπε και ανέφερε πως η αδελφή της ήταν η συνεργός στην πρόταση γάμου: «Η αδελφή μου ήταν συνεργός σε αυτό. Στο να πάνε μαζί στα καταστήματα να βρουν… ».

«Δεν πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε μακροπρόθεσμα σχέδια. Θεωρώ ότι πρέπει να ζούμε τη στιγμή», ανέφερε και εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε να κάνει οικογένεια με τον σύντροφό της: «Εγώ άργησα να το νιώσω αυτό. Δεν ονειρευόμουν από μικρή (σ.σ. τον γάμο). Έχω βάλει πάρα πολλά νυφικά. Αλλά ονειρευόμουν να νιώσω ότι με έναν άνθρωπο μπορώ να συμπορευτώ και να δημιουργήσουμε οικογένεια».

https://streamable.com/amgr2q