Φλορίντα Πετρουτσέλι: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο! (pics)
Ελλάδα

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο! (pics)

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο! (pics)

Οι πρώτες φωτογραφίες μετά τη γέννηση του μωρού της

Ανείπωτη χαρά βιώνει η Φλορίντα Πετρουτσέλι τις τελευταίες ημέρες αφού έφερε στον κόσμο την Τρίτη το δεύτερο παιδί της!

Μαζί με τον σύζυγό της, Άρη Γούτο, “πλέουν” σε πελάγη ευτυχίας με τον ερχομό του γιου τους και σήμερα θα μπορέσουν να απολαύσουν πιο ήρεμες στιγμές στο σπίτι μαζί και με την κόρη τους, Μαίρη, αφού η όμορφη Φλορίντα πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο.

Εκεί βρέθηκε ο φωτογραφικός φακός που την κατέγραψε κατά την έξοδό της και όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες το χαμόγελο στο πρόσωπό της είναι διάπλατο.

Ο Άρης Γούτος λίγο πριν αναχωρήσουν από την ιδιωτική κλινική πρόλαβε να απαθανατίσει την πρώτη τους φωτογραφία με τον νέο μπόμπιρα, την οποία στη συνέχεια η Φλορίντα κοινοποίησε στους διαδικτυακούς της φίλους, γράφοντας:

“Η οικογένεια μας μεγάλωσε και είμαστε ευγνώμονες που όλα πήγανε καλά και επιτέλους έχουμε τον μικρούλη μας μαζί μας. Ευχαριστώ πολύ το νοσοκομείο @omilosiaso για τη ζεστασιά όλων των υπέροχων ανθρώπων που εργάζονται εκεί. Ένα ευχαριστώ στον καλύτερο γιατρό που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ @takisdoc και στη μαία μου @dedexri ,πάντα γλυκιά και υπομονετική. Στέλνω όλη την αγάπη μου σε εσάς για τις αμέτρητες ευχές που μου γράψατε.💙”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η οικογένεια μας μεγάλωσε και είμαστε ευγνώμονες που όλα πήγανε καλά και επιτέλους έχουμε τον μικρούλη μας μαζί μας 👩‍👩‍👧‍👦 Ευχαριστώ πολύ το νοσοκομείο @omilosiaso για τη ζεστασιά όλων των υπέροχων ανθρώπων που εργάζονται εκεί . Ένα ευχαριστώ στον καλύτερο γιατρό που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ @takisdoc και στη μαία μου @dedexri ,πάντα γλυκιά και υπομονετική. Στέλνω όλη την αγάπη μου σε εσάς για τις αμέτρητες ευχές που μου γράψατε..💙 #backtohome #family #newborn 👶🏻🙏

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Florinda Petruzzellis Goutou (@florindu) στις