Γενέθλια για τον Στράτο Τζώρτζογλου: Οι ευχές της Σοφίας Μαριόλα
Ελλάδα

Γενέθλια για τον Στράτο Τζώρτζογλου: Οι ευχές της Σοφίας Μαριόλα

Γενέθλια για τον Στράτο Τζώρτζογλου: Οι ευχές της Σοφίας Μαριόλα

Πού βρίσκονται αυτήν την περίοδο;

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος βρίσκεται αυτό το διάστημα στη μαγευτική Σαντορίνη μαζί με τη Σοφία Μαριόλα.

Έχοντας φόντο την καλντέρα γιόρτασαν την ξεχωριστή περίσταση κάνοντας τις βουτιές τους στην πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου που διαμένουν και πίνοντας σαμπάνια.

Η σύζυγος του ηθοποιού δημοσίευσε slide με αρκετά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συνοδεύοντάς το με τις πιο εγκάρδιες ευχές.

“Χροοοοόνια πολλααααααά στον άντρα της ζωής μου! Σ’ ευχαριστώ που κάθε μέρα ομορφαίνεις τη ζωή μου και τη γεμίζεις με άπειρα χαμόγελα, τρέλα, όνειρα και ατελείωτη αγάπη! Πάντα δίπλα σου το στήριγμα σου, να σε θαυμάζω και κάθε μέρα να σε ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ! Γερός, δυνατός και όλο και πιο ευτυχισμένος! Σ’ αγαπώ”, ήταν τα λόγια της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Χροοοοονια πολλααααααα στον άντρα της ζωής μου! Σ’ ευχαριστώ που κάθε μέρα ομορφαίνεις την ζωή μου και την γεμίζεις με άπειρα χαμόγελα, τρέλα, όνειρα και ατελείωτη αγάπη! Πάντα δίπλα σου το στήριγμα σου, να σε θαυμάζω και κάθε μερα να σε ερωτεύομαι ολο και πιο πολύ! Γερός, δυνατός και ολο και πιο ευτυχισμένος! Σ’ αγαπω !

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Mariola Tzortzoglou (@sofiamariola) στις