Γιάννα Τερζή: “Με τον σύντροφό μου περάσαμε και χώρια και μαζί την καραντίνα ώστε να μην υπάρχουν προστριβές”
Ελλάδα

Γιάννα Τερζή: “Με τον σύντροφό μου περάσαμε και χώρια και μαζί την καραντίνα ώστε να μην υπάρχουν προστριβές”

Γιάννα Τερζή: “Με τον σύντροφό μου περάσαμε και χώρια και μαζί την καραντίνα ώστε να μην υπάρχουν προστριβές”

Ο πιλότος που της “έκλεψε” την καρδιά και η ασχολία του πατέρα της, Πασχάλη Τερζή τις ημέρες του εγκλεισμού

Η Γιάννα Τερζή μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου για τη σχέση της με τον αγαπημένο της που είναι πιλότος στο επάγγελμα αλλά και τις στιγμές στην καραντίνα μακριά από τους γονείς της.

“Πήρα τον Γιαννέτο και μου είπε ποια βαφή να πάρω”, είπε για το πώς έβαψε τα μαλλιά της στην καραντίνα, ενώ μίλησαν για τα βίντεο με τον σύντροφό της στο Tik Tok.

“Είναι η πραγματική μου πλευρά αυτή”, είπε για τα χιουμοριστικά βίντεο που ανεβάζει στην εφαρμογή.

Η αποκάλυψη για τη σχέση της

“Είναι πιλότος”, αποκάλυψε για τον αγαπημένο της Χρήστο Αδαμόπουλο, τονίζοντας ότι εργάζεται στην πολιτική αεροπορία και αυτή τη στιγμή δεν πετάει και δεν ξέρει πότε θα ξεκινήσουν να γίνονται πτήσεις.

“Για μένα είμαστε μαζί από τον Αύγουστο για αυτόν είμαστε από τον Σεπτέμβριο”, αποκάλυψε, τονίζοντας ότι πάντα οι άνδρες μετρούν έτσι γιατί δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι είναι σε σχέση.

“Το περάσαμε και χώρια και μαζί ώστε να μην βαρεθούμε, να μην υπάρχουν προστριβές. Είναι δύσκολη η καραντίνα με όποιον και να είσαι. Και με τον ίδιο σου τον εαυτό που μένεις μόνος σου κάποιες στιγμές τα βρίσκεις σκούρα”, είπε.

“Εγώ την πέρασα καλά την καραντίνα, γιατί μαγείρεψα πάρα πολύ, έφαγα πάρα πολύ και καθάρισα πάρα πολύ”, δήλωσε η Γιάννα.

“Γενικά, έχω περάσει πολύ χρόνο μόνη μου ειδικά στο εξωτερικό”, πρόσθεσε.

Πώς πέρασε την καραντίνα ο Πασχάλης Τερζής;

“Δεν έχω έρθει σε επαφή με τους δικούς μου. Τους έχουμε αφήσει ήσυχους και εγώ και ο αδελφός μου γιατί πρέπει να τηρούμε τους κανόνες και θέλουμε να τους προστατεύουμε”, δήλωσε.

“Απολαμβάνει πάρα πολύ την αγροτική ζωή. Ασχολήθηκε με τα λαχανικά του, τα φυτά του και ήταν μία χαρά”, αποκάλυψε για τον πατέρα της, Πασχάλη Τερζή.

Στη συνέχεια, δήλωσε ότι ήταν έτοιμη να κάνει ένα ντουέτο αλλά δεν το έκανε, ωστόσο δεν αποκάλυψε το όνομα του καλλιτέχνη με τον οποίο θα συνεργαζόταν.

Τι δήλωσε στο τέλος για τη Eurovision;

Η συνέντευξή της:

https://streamable.com/mo9j27