Γιάννης Στάνκογλου: “Ο καθρέφτης της δικής μου ζωής και ψυχής είναι τα δυο μου παιδιά”
Ελλάδα

Γιάννης Στάνκογλου: “Ο καθρέφτης της δικής μου ζωής και ψυχής είναι τα δυο μου παιδιά”

Γιάννης Στάνκογλου: “Ο καθρέφτης της δικής μου ζωής και ψυχής είναι τα δυο μου παιδιά”

Όταν οι "Άγριες Μέλισσες" συνάντησαν το "Κόκκινο Ποτάμι"

Είναι δύο από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς τους που έχουν κερδίσει την αγάπη του κόσμο μέσα από τις ερμηνείες και το ήθος τους.

Φέτος τους απολαύσαμε σε δύο από τις πιο εμβληματικές σειρές της τηλεόρασης των τελευταίων χρόνων, τις “Αγριες Μέλισσες” και το “Κόκκινο Ποτάμι” αντίστοιχα.

Ο Γιάννης Στάνκογλου συνάντησε τον Αργύρη Πανταζάρα στο “Σημείο Συνάντησης” και μίλησαν για την υποκριτική αλλά και για προσωπικές πτυχές της ζωής τους.

“Θα ήθελα να είμαι ροκ σταρ” ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη Στάνκογλου μιλώντας για την αγάπη του στη μουσική αλλά και το μεγάλο όνειρό του να παίξει στην Επίδαυρο και να επιμεληθεί τον ήχο ο Nick Cave.

Ο Αργύρης Πανταζάρας παραδέχτηκε ότι δεν ήθελε να πει εύκολα το “ναι” στην τηλεόραση, ωστόσο, το project του “Κόκκινου Ποταμιού” και οι άριστες συνθήκες τον έπεισαν να δοκιμάσει κι εκεί τις δυνάμεις του.

Παράλληλα, ο Γιάννης Στάνκογλου απάντησε στον συνάδελφό του για το τι μέλλει γενέσθαι με τον “Θωμά Κυπραίο” και για το αν θα συμμετέχει την επόμενη σεζόν στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

“Το συζητάμε. Είμαστε σε κουβέντες τώρα. Εκεί που θα τελείωνα μέσα Μάη εκ των πραγμάτων θα τελειώσω μέσα Αυγούστου. Είμαστε σε συζητήσεις”.

Συζητώντας για την τηλεόραση και τα λιγοστά αξιόλογα projects που την απαρτίζουν ο Αργύρης Πανταζάρας είπε:

“Να καταλάβει η παραγωγή ότι είναι ωραίο να επενδύουν σε αυτή τη γραμμή”.

“Όσο κοστίζει ένα τηλεπαιχνίδι κοστίζει ολόκληρη η σειρά. Όσο κοστίζει ένας παρουσιαστής αξίζουν 100 ηθοποιοί. Αυτά είναι λίγο δυσανάλογα”, πρόσθεσε.

https://streamable.com/xry84l

Περνώντας σε πιο προσωπικές αφηγήσεις, ο Γιάννης Στάνκογλου αναφέρθηκε στα δυο του παιδιά και την τεράστια αγάπη που τους έχει.

“Όλα αυτά που κάνω ναι μεν τα κάνω με όλη μου την ψυχή αλλά ο καθρέφτης της δικής μου ζωής και ψυχής είναι τα δυο μου παιδιά. Όσο καλός ή κακός και να είμαι σε οποιαδήποτε παράσταση, εκεί που κρίνω την προσωπικότητα, τον χαρακτήρα μου και τον εαυτό μου είναι με βάση τα παιδιά μου. Το να μπορέσω και να τους προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ και να τους δώσω όσο περισσότερη αγάπη γίνεται και σιγά- σιγά μεγαλώνοτας και ελευθέρια”.

https://streamable.com/18o847

Στη συνέχεια οι δύο ηθοποιοί αναφέρθηκαν σε διάφορες εκφάνσεις του επαγγέλματός τους, στην καραντίνα αλλά και στην προσωπική ζωή του Αργύρη Πανταζάρα αφού συνάδελφός του τον ρώτησε εάν είναι ερωτευμένος αυτή την περίοδο.

Τι του απάντησε;

https://streamable.com/r8j0pv