Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Θεατρική βραδιά για το γνωστό ζευγάρι
Ελλάδα

Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Θεατρική βραδιά για το γνωστό ζευγάρι

Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Θεατρική βραδιά για το γνωστό ζευγάρι

Στο θέατρο Βράχων για να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Ιφιγένεια η εν Ταύροις» του Γιώργου Νανούρη, βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού.

Το γνωστό ζευγάρι που επιλέγει να κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή, επέλεξε να κάνει μια κοινή κοσμική εμφάνιση και να βρεθεί στο θέατρο για να απολαύσει τη μοναδική ερμηνεία της Λένας Παπαληγούρα στη σκηνή. Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας του με το Mega, σε ρόλο παρουσιαστή στην ταξιδιωτική εκπομπή Fishy, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε με τη σύντροφό του στο θέατρο Βράχων και τράβηξαν πάνω τους τα φωτογραφικά φλας.

Τηρώντας τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό και φορώντας τις μάσκες προστασίας τους, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού  παρακολούθησαν πλάι πλάι τη θεατρική παράσταση και βρέθηκαν και στα παρασκήνια για να συναντήσουν την πρωταγωνίστρια, Λένα Παπαληγούρα.

Κατερίνα Γερονικολού, Γιάννης Τσιμιτσέλης

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν ο Μιχάλης Σαράντης, ο Νίκος Ψαρράς, ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος, η Κίττυ Παϊταζόγλου και ένας εξαμελής χορός πρωταγωνιστούν επίσης σε αυτόν τον εξαιρετικό θίασο. Και φυσικά η Χάρις Αλεξίου που επιστρέφει  στο θέατρο για την πρώτη της εμφάνιση στην Επίδαυρο.

Λένα Παπαληγούρα

Γιάννης Τσιμιτσέλης, Κατερίνα Γερονικολού

Χάρις Αλεξίου

Γιώργος Νανούρης, Λένα Παπαληγούρα

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Χάρις Αλεξίου, Λένα Παπαληγούρα

Φωτογραφίες: NDP