Γιάννης Τσιμιτσέλης: Θα παρουσίαζε εκπομπή με την Κατερίνα Γερονικολού;
Ελλάδα

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Θα παρουσίαζε εκπομπή με την Κατερίνα Γερονικολού;

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Θα παρουσίαζε εκπομπή με την Κατερίνα Γερονικολού;

Τι αποκάλυψε για την αγάπη του για το ψάρεμα

Είναι αναμφίβολα ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, αλλά και οι δυο προσπαθούν να κρατούν πάντα χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού ζουν το ρομαντικό love story τους και  παρόλο που έχουν συνεργαστεί στο θέατρο και τον κινηματογράφο, όπως αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός, δεν θα ήθελε να βρεθούν μαζί στην παρουσίαση μιας εκπομπής.

«Το για πάντα είναι κάτι ουτοπικό, είναι πολύ εγωιστικό, το λες, το πιστεύεις, αλλά πρέπει να αφήνεις και ένα παραθυράκι ανοιχτό γιατί δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή», είπε αρχικά στην κάμερα του Happy Day ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε χθες στο ΟΑΚΑ και στο City Drive In όπου προβλήθηκε η ταινία «Για Πάντα», στην οποία πρωταγωνιστεί με τη σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού.

Ο γνωστός ηθοποιός κλήθηκε, μάλιστα, να απαντήσει σε ερωτήσεις για τα επαγγελματικά του και όταν τον ρώτησαν «αν θα έκανε εκπομπή με την σύντροφό του», εκείνος αποκάλυψε: «Όχι δεν θέλω να κάνω εκπομπή ούτε με την Κατερίνα, ούτε μόνος μου». Και συμπλήρωσε πως του έχουν γίνει κατά καιρούς προτάσεις για να παρουσιάσει εκπομπές, αλλά προς το παρόν δεν ενδιαφέρεται.

https://streamable.com/1btm01

Τέλος, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε και για την αγάπη του για το ψάρεμα, λέγοντας πως θα μπορούσε να μείνει ώρες στη θάλασσα και να ψαρεύει!

Φωτογραφίες NDP