Γιάννης Βαρδής: Θα βαφτίσει τον γιο του, Αντώνη με νονό τον… Αντώνη Ρέμο
Ελλάδα

Γιάννης Βαρδής: Θα βαφτίσει τον γιο του, Αντώνη με νονό τον… Αντώνη Ρέμο

Γιάννης Βαρδής: Θα βαφτίσει τον γιο του, Αντώνη με νονό τον… Αντώνη Ρέμο

Τι είπε και για τα επτά χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ήταν ο Γιάννης Βαρδής και μίλησε για τη ζωή με τα δυο παιδιά στο σπίτι, την απουσία του πατέρα του Αντώνη Βαρδή, καθώς συμπληρώθηκαν 7 χρόνια από τον θάνατό του, αλλά και τα επόμενα σχέδιά του.

«Δεν έχουμε θέμα να φαίνονται στα social media τώρα αν υπάρχει μια επικινδυνότητα μέσα στα χρόνια, εύχομαι να μην είναι τόσο ακραίο. Μοιραζόμαστε κάποιες ωραίες στιγμές και θέλουμε να φαίνονται τα παιδιά» είπε αρχικά ο Γιάννης Βαρδής.

Και συμπλήρωσε: «Έχει αλλάξει η ζωή μου γιατί δεν ήξερα αν θα ήμουν καλός μπαμπάς. Θα μπορούσα να πω πως έχω γεννηθεί για αυτό το πράγμα, αλλά αυτό ήρθε στην πορεία. Πριν να έρθουν τα παιδιά στη ζωή μου δεν ήθελα να κάνω παιδιά. Δεν θέλω τα παιδιά μου να ζήσουν λάθη που έχω ζήσει εγώ».

Μιλώντας για τον πατέρα του Αντώνη Βαρδή, είπε: «Η μουσική ήταν κομμάτι της καθημερινότητας μου από την παιδική μου ηλικία. Δεν υπήρχε θαυμασμός υπό αυτή την έννοια για τον πατέρα μου γιατί ήταν κάτι πολύ οικείο για μένα. Εννοείται ότι μεγαλώνοντας άρχισα να θαυμάζω τον άνθρωπο πού είχα δίπλα μου».

Ακόμη, ο Γιάννης Βαρδής παραδέχτηκε ότι έζησε πολλές καλλιτεχνικές απογοητεύσεις δίπλα στον πατέρα του, ενώ αποκάλυψε ένα όνειρο τού που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

«Ο πατέρας μου ήθελε να κάνει μια συναυλία με όλα του τα τραγούδια και πολλούς καλλιτέχνες αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Ελπίζω να καταφέρω να πραγματοποιήσω την επιθυμία του πατέρα μου γι΄ αυτήν τη συναυλία».

Στην ερώτηση αν φοβάται αν τα παιδιά του ακολουθήσουν τα βήματα του, απάντησε: «Βλέπω ότι τελικά η ιστορία επαναλαμβάνεται. Δεν φοβάμαι γιατί μπορώ να της δώσω τα φώτα μου. Θα την προετοίμαζα και για μια επιτυχία και για μία αποτυχία, όπως έκανε και με εμένα ο πατέρας μου».

Απαντώντας στο αν ο ίδιος ή κοντά στον πατέρα του έζησε παρόμοια περιστατικά βίας, όπως αυτά που έχουν έρθει στο φως από το ελληνικό #metoo, ο  Γιάννης Βαρδής είπε: «Ποτέ δεν μου έχει τύχει ποτέ ούτε σε εμένα ούτε κοντά στον πατέρα μου. Σίγουρα συμβαίνουν γιατί δεν είναι και ο πιο καθαρός χώρος που υπάρχει ωστόσο δεν είχε πέσει τίποτα στην αντίληψη μου».

Επτά χρόνια σχεδόν μετά τον θάνατό του Αντώνη Βαρδή, ο Γιάννης Βαρδής τον νοσταλγεί, αλλά τον θυμάται μόνο με τρυφερότητα:   «Τον έχω πολύ ζεστά και όμορφα στο μυαλό μου. Έζησα πολύ όμορφες στιγμές κοντά του και είμαι πάρα πολύ τυχερός που τον έζησα από τα 19 μέχρι τα 40 μου. Τον σκέφτομαι καθημερινά αλλά με τις όμορφες στιγμές του. Πλέον δεν κωλύομαι να βλέπω βιντεάκια του ή να ακούσω τη φωνή του στο ραδιόφωνο, χωρίς να το αλλάξω. Η απώλεια είναι απώλεια, δεν αλλάζει. Με πιάνει το παράπονο που τα παιδιά μου δεν θα τον γνωρίσουν ποτέ».

Τέλος, ο Γιάννης Βαρδής αποκάλυψε ότι θα βαφτίσει τον γιο του, Αντώνη με νονό τον Αντώνη Ρέμο, ενώ δήλωσε πως δεν μετάνιωσε για το πώς χειρίστηκε την υπόθεση με την πρώην σύντροφό του πατέρα μου, αλλά μετάνιωσα για τον ντόρο που δημιουργήθηκε.