Γιώργος Χρανιώτης σε Κατερίνα Διδασκάλου: «Σε φλέρταρα. Ήθελα να σε απαγάγω»
Ελλάδα

Γιώργος Χρανιώτης σε Κατερίνα Διδασκάλου: «Σε φλέρταρα. Ήθελα να σε απαγάγω»

Γιώργος Χρανιώτης σε Κατερίνα Διδασκάλου: «Σε φλέρταρα. Ήθελα να σε απαγάγω»

Η πρώτη γνωριμία τους και η αποκάλυψη για το άγνωστο φλερτ

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Κατερίνα Διδασκάλου βρέθηκαν στο «Σημείο συνάντησης» και συζήτησαν για τη ζωή και την πορεία τους ενώ αναπόλησαν τη στιγμή που γνωρίστηκαν.

Ο Γιώργος Χρανιώτης την ρώτησε αν θυμάται την πρώτη τους γνωριμία: «Θυμάμαι τι μου είπες αλλά δεν θυμάμαι πού γνωριστήκαμε», απάντησε η Κατερίνα Διδασκάλου.

«Ήταν έξω από το θέατρο Πόρτα. Έπαιζα εγώ το “Άντρες έτοιμοι για όλα”. Πάρκαρα τη μηχανή μου και σε είδα. Μου είπες “συγχαρητήρια, είδα την παράσταση”. Εγώ δεν σε ήξερα, δεν σε είχα δει ποτέ. Μου είπες “είμαι η Κατερίνα Διδασκάλου. Είμαι ηθοποιός”. Αυθόρμητα τότε εγώ σου είπα “Έλα να πάμε μια βόλτα με τη μηχανή”. Εσύ πολύ κυρία και ευγενική ήθελες να φύγεις.

Εγώ επέμεινα. Προφανώς είχε ανέβει και λίγο η θερμοκρασία μου. Σε τραβάω από το χέρι και σου λέω “έλα να ανέβεις στη μηχανή μου να πάμε βόλτα”. Ο άνθρωπος που ήταν δίπλα μας γέλαγε πάρα πολύ. Σε φλέρταρα, δεν σου έκανα πλάκα. Ήθελα να σε απαγάγω. Με τρέλανες. Εγώ σε τράβαγα από το χέρι και εσύ αντιστεκόσουν. Και μου έλεγες “άσε με είμαι παντρεμένη, έχω παιδιά”.

Είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες απορρίψεις που έχω φάει ποτέ. Τη θυμάμαι γιατί μου δικαιολογήθηκες με έναν τρόπο που κατάλαβα ότι ήσουν ερωτευμένη με τον άντρα σου, ήσουν μητέρα και με απέρριψες με τέτοια ευγένεια», αποκάλυψε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Δείτε το βίντεο: