Γιώργος Λιανός – Χριστίνα Μπόμπα: To The Voice, η καριέρα και η φιλία που τους δένει
Ελλάδα

Γιώργος Λιανός – Χριστίνα Μπόμπα: To The Voice, η καριέρα και η φιλία που τους δένει

Γιώργος Λιανός – Χριστίνα Μπόμπα: To The Voice, η καριέρα και η φιλία που τους δένει

Ο Γιώργος Λιανός και η Χριστίνα Μπόμπα μίλησαν στο περιοδικό «Τηλεθεατής» για τη συνεργασία τους στο The Voice.

Ακόμα, αναφέρθηκαν στα όσα πρόκειται να δούμε από δω και πέρα στο μουσικό παιχνίδι, καθώς και σε άλλα ενδιαφέροντα θέματα όπως το Survivor, οι κακιές κριτικές, η παρουσίαση και ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Κάθε project χρειάζεται το 100% της προσπάθειάς σου. το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να λείπω μακριά από τα αγαπημένα μου πρόσωπα το κάνει πιο εύκολο», απάντησε ο Γιώργος στην ερώτηση που έγινε σχετικά με το The Voice και το Survivor.

Θα σου λείψει το Survivor;

Φυσικά και θα μου λείψει όπως πιστεύω ότι θα λείψει και από το τηλεοπτικό κοινό. είναι ένα πρόγραμμα που αν το κάνεις, μένει για πάντα στην καρδιά σου. Ένα κομμάτι σου μένει, άλλωστε, για πάντα στον Άγιο Δομίνικο και αυτό το ξέρουν καλά όλοι όσοι έχουν βρεθεί εκεί.

Θα έχουμε εκπλήξεις στο φετινό The Voice;

Το μόνο πράγμα που δεν αποτελεί έκπληξη μέχρι στιγμής είναι η καλή του πορεία. Είναι ένα πολύ δυνατό format. πιστεύω ότι σίγουρα θα έχουμε εκπλήξεις στην επόμενη φάση, γιατί όλοι οι coaches θα θελήσουν να διεκδικήσουν παίκτες από άλλη ομάδα.

«Δεν νομίζω ότι το θυμούνται», είπε για το αν οι διαγωνιζόμενοι τον νιώθουν κοντά τους επειδή έχει βρεθεί στο παρελθόν σε ανάλογη θέση.

«Αυτή την περίοδο που κάνω τηλεόραση άφησα το τραγούδι λίγο πιο πίσω», παραδέχτηκε ακόμα, ενώ μιλώντας για τα αρνητικά σχόλια, αποκάλυψε: «Φυσικά και με επηρεάζουν».

Η τηλεόραση και η κριτική

Παράλληλα, η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε για τη δύσκολη απόφαση να αφήσει πριν από τρία χρόνια τη δουλειά της στο μάρκετινγκ και να ακολουθήσει τον Σάκη Τανιμανίδη στον Άγιο Δομίνικο.
«Τότε ήταν, αν και τώρα μου φαίνεται πως ήταν η πιο σωστή», είπε με ειλικρίνεια.

«Η τηλεόραση ήταν μία πρόκληση και βρίσκομαι ακόμα στην πόλη αρχή μου, οπότε ακόμα είναι πρόκληση για μένα, αλλά μου αρέσει πολύ. Είμαι χαρούμενη που έκανα αυτό το βήμα», λέει.

Για την κριτική που δέχτηκες στα social media ήσουν προετοιμασμένη;

Ήμουν, το περίμενα και το αποδέχτηκα, μιας και όταν εκτίθεσαι είναι αναμενόμενο να κρίνεσαι. Την κριτική όχι μόνο τη δέχομαι αλλά την αποζητάω κιόλας. Υπάρχει βέβαια και το άλλο άκρο της κριτικής, που είναι τα κακόβουλα σχόλια. Αυτά πλέον απλώς εκπαιδεύω τον εαυτό μου να τα προσπερνώ και να μην τους δίνω σημασία.

Ποιες ήταν οι συμβουλές που της έδωσε ο Σάκης;

«Να είμαι ο εαυτός μου, ήταν η βασική του κατεύθυνση. Μου έδωσε όμως πολλές συμβουλές, γενικά να βοηθάει πολύ», δήλωσε η Χριστίνα.

Τα όνειρα της Χριστίνας και η σχέση της με τον Γιώργο

«Ονειρεύομαι μία μεγάλη οικογένεια, να βάλω μπρος μία επιχειρηματική ιδέα που έχω στο μυαλό μου να κάνουμε ωραία πράγματα είτε digital είτε τηλεοπτικά, να συνεχίζουμε να ταξιδεύουμε να είμαστε ευτυχισμένοι με τους αγαπημένους μας ανθρώπους», εξομολογήθηκε η σύζυγός του Σάκη Τανιμανίδη.

Ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε στην συμπαρουσιάστριά του λέγοντας: «Είναι πανέξυπνη και μπήκε στο ρόλο αρκετά γρήγορα. Πλέον, πέρα από την προσωπική μου εκτίμηση, έχει και την επαγγελματική».

Τέλος, η Χριστίνα είπε για εκείνον: «Με κάνει να αισθάνομαι μία ασφάλεια τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Ο Γιώργος είναι ένας έμπειρος και ταλαντούχος παρουσιαστής, από τον οποίο μαθαίνω πολλά και είναι μεγάλη μου χαρά που είναι δίπλα μου, στην πρώτη μου προσπάθεια. Επίσης, ένας πολύ καλός μου φίλος, οπότε η Χαρά μου είναι διπλή».