Γιώργος Λιβάνης – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Είναι το νέο ζευγάρι της showbiz;
Ελλάδα

Γιώργος Λιβάνης – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Είναι το νέο ζευγάρι της showbiz;

Γιώργος Λιβάνης – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Είναι το νέο ζευγάρι της showbiz;

Η γνωριμία τους και η «σχέση» που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Μπορεί το 2021 να μην ήταν η ιδανική χρονιά για τον Γιώργο Λιβάνη που έγινε αντικείμενο συζήτησης ως ο νυν σύντροφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη που βρισκόταν στο Survivor 5, το 2022 όμως του επεφύλασσε μια έκπληξη.

Πολλά ακούστηκαν για το τρίγωνο Λιβάνης-Ρουμελιώτη-Κατσούλης, όμως πλέον η Μαριαλένα είναι και πάλι με τον Σάκη και ο Γιώργος Λιβάνης ελεύθερος και ωραίος.

Ή τουλάχιστον ήταν ελεύθερος μέχρι πριν από λίγο καιρό, αφού οι φήμες τώρα τον θέλουν ζευγάρι με την πρώην παίκτρια του GNTM, Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Η Γαρυφαλλιά ή αλλιώς η Scarlet Johansson του Αγρινίου όπως την αποκαλούσαν έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM 1 το 2018.

Η Γαρυφαλλιά είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το reality μοντέλων, γιατί σε consept φωτογράφισης για κραγιόν έπρεπε να φωτογραφηθεί και να φιληθεί με κάποιον άντρα μοντέλο.

Η νεαρή πρώην παίκτρια αισθάνθηκε πολύ άσχημα και άβολα προς τον σύντροφό της Κωνσταντίνο τότε, και έτσι αποφάσισε να αποχωρήσει.

Η σχέση της με τον Κωνσταντίνο Κυριάκου που είναι μετρ του Κωνσταντίνου Αργυρού διήρκησε 4 χρόνια και το 2021 έριξαν τίτλους τέλους.

Η γνωριμία της με τον Γιώργο Λιβάνη

Η Γαρυφαλλιά πήγε σαν μοντέλο για το video clip του νέου τραγουδιού του «Όσα έχω ζήσει», και γνωρίστηκαν στα γυρίσματα.

Ο έρωτας τους λοιπόν γεννήθηκε στα γυρίσματα, και όπως λένε οι πληροφορίες «ανθίζει» και είναι πολύ ευτυχισμένοι.