Γιώργος Σαμπάνης: “Δεν πιστεύω στον θεό Έρωτα, γιατί με κάνει αδύναμο… “
Ελλάδα

Γιώργος Σαμπάνης: “Δεν πιστεύω στον θεό Έρωτα, γιατί με κάνει αδύναμο… “

Γιώργος Σαμπάνης: “Δεν πιστεύω στον θεό Έρωτα, γιατί με κάνει αδύναμο… “

Γιατί δεν παρευρίσκεται στις ηχογραφήσεις του Γιώργου Μαζωνάκη;

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στον Νίκο Γεωργιάδη, μιλώντας για τα επαγγελματικά του, αλλά και για πιο προσωπικά θέματα.

Έχει δώσει πολλά από τα τραγούδια του σε συναδέλφους του, οι οποίοι τα έχουν απογειώσει με την ερμηνεία τους, αλλά ποιος είναι ο λόγος που δεν τα κράτησε για τον εαυτό του;

“Νομίζω ότι η κάθε επιλογή καλλιτέχνη είναι και η καλύτερη τύχη για το τραγούδι μου”, είπε.

Αποκάλυψε ότι ο “Χαρτοπόλεμος” γράφτηκε εξ΄ολοκλήρου επάνω στην Νατάσα Θεοδωρίδου και πως το “έβγαλε” με την μία στο στούντιο ηχογράφησης. Παράλληλα, δήλωσε πως ποτέ δεν πηγαίνει στις ηχογραφήσεις του Γιώργου Μαζωνάκη, γιατί του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και πως καταφέρνει κάθε φορά να “περνάει” το χαρακτηριστικό του ύφος στις συνθέσεις του.

Μάλιστα, για όλα αυτά τα κομμάτια που έχει παραχωρήσει δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ από το 2014.

Ο ταλαντούχος ερμηνευτής δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον εαυτό του επιπόλαιο για τις  φορές που δεν διαφύλαξε με τον καλύτερο τρόπο την προσωπική του ζωή και αυτή βγήκε στα φώτα της δημοσιότητας.

“Ήταν επιπόλαιο αυτό που έκανα που ενώ δεν γνωριζόμουν πολύ καλά με έναν άνθρωπο τον έπαιρνα μαζί μου, γιατί έλεγα όχι εγώ πρέπει να υπερασπιστώ αυτό που μόλις γνώρισα και τελικά δεν το υπερασπιζόμουν του έκανα ζημιά”, εξήγησε.

Παραδέχτηκε πως έχει βιώσει τον απόλυτο έρωτα, αλλά δεν είναι ένα συναίσθημα που αγαπά, γιατί τον κάνει αδύναμο και δεν θέλει να ξαναδεί τον εαυτό του σε θέση αδυναμίας.

“Έχω βιώσει τον απόλυτο έρωτα. Είχα αφεθεί, αλλά νομίζω ότι ήμουν αδύναμος. Δεν πιστεύω στον Έρωτα, σε αυτόν τον θεό με τα φτερά που γυρνά και ρίχνει βέλη όπου του αρέσει και ξαφνικά βλέπεις τα πράγματα κάπως και μετά περνάει η επήρεια και βλέπεις τα πράγματα όπως πραγματικά είναι”, τόνισε.

Στο τέλος εκμυστηρεύτηκε πως η φετινή χρονιά ήταν και η χειρότερη που έχει ζήσει μέχρι σήμερα, καθώς τον έφερε αντιμέτωπο με πολύ άσχημες στιγμές, αφού “έχασε’ τρία πολύ αγαπημένα, συγγενικά του πρόσωπα.

https://streamable.com/pfz3d?fbclid=IwAR01wqXQDZWPi7ZJXT6z02DkHugOU51z1OlQLFGl_gVVRXUqUXgLsJ4PVV8