Η νιόπαντρη Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μιλά για τον… γάμο της!
Ελλάδα

Η νιόπαντρη Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μιλά για τον… γάμο της!

Η νιόπαντρη Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μιλά για τον… γάμο της!

Τι απαντά στους επικριτές της;

Για τους λόγους που παντρεύτηκε τη χαριτωμένη της σκυλίτσα, Σταλίτσα, μίλησε στο “Καλοκαίρι #not” η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Πρόσφατα, η δημοσιοποίηση της κίνησής της, προκάλεσε πληθώρα αρνητικών σχολίων γι΄αυτό η παίκτρια του My Style Rocks θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους αναφέροντας ενδεικτικά:

“Μου αρέσει να βρίσκω ευκαιρίες να γιορτάζω και ήταν μία τελετή μαζί με φίλους , την οικογένειά μου και τη Σταλίτσα και ό,τι εμπεριέχει αγάπη είμαι υπέρ αυτής. Ξένισε πολλούς αλλά και πολλοί το κατάλαβαν”.

“Ήμουν κανονικά με νυφικό, η Σταλίτσα όχι βέβαια για να μην την ταλαιπωρήσουμε. Ήταν στα βασιλικά κτήματα του Τατοΐου, κάναμε ένα catering με του πολύ οικείους μας, υπήρχαν μπολ με νερό, μπολ με λιχουδιές ειδικές για ζώα κι εμείς πανηγυρίζαμε όλοι, παίζαμε. Δεν την ταλαιπωρήσαμε, την αγαπάμε”, συμπλήρωσε.

“Δεν ήταν κανονική τελετή. Κάναμε μία συμβολαιογραφική πράξη. Όταν υιοθετούμε ένα ζωάκι υπογράφουμε ένα σύμφωνο υιοθεσίας. Ουσιαστικά ήταν μία ανανέωση των όρκων αγάπη μας και πήγαμε σε ένα συμβολαιογραφείο όπου εγώ σαν Ευρυδίκη έγραψα κάποια πράγματα στη Σταλίτσα”.

“Οι περισσότεροι από αυτούς που έγραψαν αρνητικά σχόλια είναι ανίδεοι, ήθελα να περάσω αυτό το μήνυμα. Υιοθετείστε και μην αγοράζετε. Οι φίλοι δεν αγοράζονται και δεν έχουν τιμή, υιοθετούνται”, κατέληξε.

https://streamable.com/pkfoej