#InstaCelebs: Η σέξι JLo, τα νέα μαλλιά της Συνατσάκη και ένα εντυπωσιακό παρασκήνιο
Ελλάδα

#InstaCelebs: Η σέξι JLo, τα νέα μαλλιά της Συνατσάκη και ένα εντυπωσιακό παρασκήνιο

#InstaCelebs: Η σέξι JLo, τα νέα μαλλιά της Συνατσάκη και ένα εντυπωσιακό παρασκήνιο

Τι φόρεσε η JLo; Ποιο είναι το νέο χρώμα μαλλιών της Μαίρης Συνατσάκη; Πού βρίσκεται αυτές τις μέρες η Άννα Βίσση; Τι γυμναστική κάνει η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου κι όλα όσα θέλεις να ξέρεις, για να μη μένεις πίσω στα social media των επωνύμων, τα έχουμε όλα εδώ.

Η Jennifer Lopez φωτογραφίζεται για το περιοδικό InStyle πιο sexy από ποτέ. Το σκηνικό συνθέτουν μια illusion ταπετσαρία, ένα ζευγάρι χρυσά πέδιλα και μια πράσινη εντυπωσιακή κάπα. Η JLo μιλάει για τις καμπύλες της και προτρέπει όλες τις γυναίκες να αγκαλιάσουν τις δικές τους.

https://www.instagram.com/p/BpmMsYvBPQS/?utm_source=ig_web_copy_link

Από μελαχρινή… κοκκινομάλλα! Η Μαίρη Συνατσάκη φωτογραφίζεται δείχνοντάς μας το νέο χρώμα των μαλλιών της, αποκαλώντας τον εαυτό της “kinda gingery”. Με παιχνιδιάρικη διάθεση καλεί τις φίλες της να της πουν τη γνώμη τους για τα «καινούρια μαλλιά» της.

https://www.instagram.com/p/BpmQZWiBRpo/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μοιράζεται σκηνές από τις πρόβες της παράστασης «Μαριχουάνα Stop!» που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή. Η συγκεκριμένη παράσταση συζητιέται ήδη, μιας και θα συμμετέχουν σε αυτή η Μαρία Ιωαννίδου και ο Τόλης Βοσκόπουλος, που εμφανίζονται και στην ταινία του 1971.

https://streamable.com/b9d90

Με εντυπωσιακό αντρικό Stetson καπέλο και… υπό την προστασία του Buffalo Bill, η Άννα Βίσση φωτογραφίζεται στο ομώνυμο μαγαζί στο Βερολίνο. Το αν θα έχει κάποιο από τα καπέλα στο επόμενο show της μένει να το δούμε.

https://www.instagram.com/p/BpmQ-3en1pN/?utm_source=ig_web_copy_link

Βίντεο από το pre-opening party του Αθηνών Αρένα, στα insta stories της Δέσποινας Βανδή. Εδώ, τραγουδάει με τον Αντώνη Ρέμο μία από τις επιτυχίες του πρώτου της δίσκου, το «Γέλα μου», που της έγραψε ο Βασίλης Καρράς.

https://streamable.com/3wymo

Η Εβελίνα Παπούλια έδωσε στο Instagram μια μικρή γεύση από τη φωτογράφισή της στο Μπάγκειο Ξενοδοχείο στην Ομόνοια. Αν μάλιστα αποκωδικοποιούμε καλά τα hashtags, ετοιμάζεται για μιούζικαλ μέσα στο Μάρτιο.

https://www.instagram.com/p/Bpgrtywnw7B/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου κάνει ένα throwback στο πρόσφατο παρελθόν της.Τότε, που έκανε μαθήματα pole dancing. Στην φωτογραφία που ανέβασε, κάνει μια εμφανώς δύσκολη φιγούρα που χρειάζεται πολλή ευλυγισία, αλλά κυρίως δύναμη στα χέρια και τον κορμό.

https://www.instagram.com/p/BpiFJzkhC_C/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Έλλη Στάη ενημερώνει τους followers της πως τη Δευτέρα 5/11 στις 7 το απόγευμα, θα είναι ξανά στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open. Όλα φαίνεται πως πήγαν καλά με το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην υγεία της και την αναγκάζει να απουσιάζει όλη την εβδομάδα.

https://www.instagram.com/p/BpmZtatHiNj/?utm_source=ig_web_copy_link