Ιωάννα Παππά: «Έφαγα “ξύλο” στο ξεκίνημά μου. Με πείραξε…»
Ελλάδα

Ιωάννα Παππά: «Έφαγα “ξύλο” στο ξεκίνημά μου. Με πείραξε…»

Ιωάννα Παππά: «Έφαγα “ξύλο” στο ξεκίνημά μου. Με πείραξε…»

Η ηθοποιός μίλησε για τις σκληρές κριτικές που δέχτηκε ως πρωτοεμφανιζόμενη στον χώρο

Την Ιωάννα Παππά υποδέχτηκε η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

Πρώτα μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική, την οποία και πήρε από πολύ νωρίς εξαιτίας των επιρροών της και γοητευμένη από τον χώρο.

«Διάβασα νωρίς σαιξπηρικά έργα και στο Πολυκλαδικό λύκειο που πήγα είχε και μαθήματα εκτός σχολικού ωραρίου που έκανα θέατρο. Έκανα ερασιτεχνικό θέατρο στα 14 μου. Έμενα παραπάνω ώρες στο σχολείο για να κάνω θέατρο, δεν πήγαινα για καφέ. Πρώτη φορά για καφέ στη σχολή» είπε.

Εκτέθηκε από νωρίς στα «φώτα» και ως πρωτοεμφανιζόμενη τότε ηθοποιός που δεν είχε λάβει ακόμα τα διαπιστευτήριά της δέχτηκε σκληρή κριτική.

«Όταν ξεκίνησα ήμουν φοβισμένη με την κριτική και μάλιστα ήταν πολύ σκληρή στο ξεκίνημα, γιατί εγώ εκτέθηκα τηλεοπτικά πολύ νωρίς. Αν δεν έχεις αποδείξει κάποια πράγματα τρως και λίγο ξύλο και μου συνέβη αυτό αλλά δεν πειράζει. Με πείραξε γιατί ήταν βιαστικό αλλά κατάλαβα γιατί είμαι άνθρωπος που κοιτάω μπροστά και δεν κολλάω σε αυτό που μπορεί να με καθηλώσει».

https://streamable.com/dllbsr

Ενδιαφέροντα και όσα είπε για τη φορά που ονειρεύτηκε πριν μάθει ότι είναι έγκυος το πρόσωπο του μωρού της.

Σαν μητέρα δηλώνει «πανικόβλητη» και πολύ αγχωμένη για να μην πάθει κάτι ο γιος της. «Δεν το φαντάστηκα αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου. Δεν έχω φανταστεί γάμους, φαντάζομαι πολλά στη δουλειά μου που δεν έχω χώρο να φανταστώ πράγματα για τη ζωή μου αλλά καλύτερα έτσι μου αρέσουν οι εκπλήξεις. Κι αυτό είναι η πιο όμορφη έκπληξη».

https://streamable.com/ivhyg3