Josephine: Η σέξι εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας
Ελλάδα

Josephine: Η σέξι εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας

Josephine: Η σέξι εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας

Πού τη συνάντησε ο φωτογραφικός φακός

Στην καρδιά της Αθήνας απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τη Josephine με άκρως εντυπωσιακή και σέξι εμφάνιση. Η νικήτρια του J2US που κατάφερε να ξεχωρίσει μαζί με τον παρτενέρ της Νάσο Παπαργυρόπουλο, είναι στα καλύτερά της και ετοιμάζεται για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Όπως είχε αποκαλύψει, άλλωστε και η ίδια σε συνέντευξή της στο «Ευτυχείτε», το J2US ήταν για εκείνη μια καλή ευκαιρία να τη γνωρίσει καλύτερα ο κόσμος, μέσα από τη δουλειά της. «Νομίζω ότι το J2US με βοήθησε πολύ γιατί με γνώρισε ο κόσμος καλύτερα. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Κοκλώνη που μας έδωσε την ευκαιρία. Περάσαμε πολύ όμορφα, μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε πολλά πράγματα. Επικεντρωθήκαμε στη δουλειά μας», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Η νεαρή τραγουδίστρια λοιπόν, είναι έτοιμη να ανοίξει τα φτερά της, μόλις φυσικά οι συνθήκες, λόγω κορονοϊού το επιτρέψουν.

Προς το παρόν, οι φωτογράφοι τη συνάντησαν στο κέντρο της πόλης να κάνει τη βόλτα της με ένα σέξι μαύρο φόρεμα και φορώντας τη μάσκα προστασίας της για τον κορονοϊό.

Φωτογραφίες: NDP