Καραβάτου – Κατσούλης: “Δεν πουλήσαμε ποτέ την προσωπική μας ζωή”
Ελλάδα

Καραβάτου – Κατσούλης: “Δεν πουλήσαμε ποτέ την προσωπική μας ζωή”

Καραβάτου – Κατσούλης: “Δεν πουλήσαμε ποτέ την προσωπική μας ζωή”

Για τη συνύπαρξή τους στη ζωή, αλλά και στην δουλειά μίλησαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης. Το ζευγάρι που καλημερίζει τους τηλεθεατές από τη συχνότητα του STAR, έδωσε συνέντευξη στο People. Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα και ο Κρατερός μίλησαν και για τις εντάσεις ανάμεσά τους. Πώς καταφέρνουν να μην τις μεταφέρουν στην δουλειά;

“Από τη στιγμή που αποφασίσαμε να κάνουμε μια δουλειά μαζί, είμαστε επαγγελματίες και δεν πρόκειται να μεταφέρουμε τίποτα από τα του οίκου μας στην εκπομπή” σχολιάζει η Κατερίνα Καραβάτου. “Απευθυνόμαστε σε κόσμο ο οποίος επιλέγει να μας δει και έχουμε την ευθύνη του πράγματος” συμπληρώνει.

“Έχουμε μάθει λοιπόν ότι τα προσωπικά μας προβλήματα –όποια κι αν είναι αυτά– δεν αφορούν κανέναν” λέει με τη σειρά του ο Κρατερός Κατσούλης. “Κάνεις μια δουλειά μέσω της οποίας καλείσαι να ψυχαγωγήσεις, να διασκεδάσεις και να μεταφέρεις κάποιο μήνυμα. Κανείς δεν ανοίγει την τηλεόρασή του για να δει τι προβλήματα έχεις” συνεχίζει ο ίδιος.

Η απώλεια του πατέρα της Κατερίνας

“Δεν πουλήσαμε ποτέ την προσωπική μας σχέση στην εκπομπή” σημειώνει η παρουσιάστρια και περιγράφει μια δύσκολη στιγμή, όταν έχασε τον πατέρα της: “Πριν από τέσσερα χρόνια που πέθανε ο πατέρας μου, ήταν πολύ δύσκολο να δουλέψω. Ωστόσο, λίγες μέρες μετά, βγήκα κανονικά, φορώντας μαύρα ρούχα, και προλόγιζα τα θέματα που παρουσιάζαμε”.

“Δεν πρέπει να αφορά κανέναν άλλο τι γίνεται στη ζωή μας” προσθέτει στον ίδιο συλλογισμό ο ηθοποιός. “Ό,τι κι αν μας συμβαίνει, βάζουμε τα δυνατά μας για να περάσει καλά ο κόσμος μαζί μας, γιατί μας ενδιαφέρει και αγαπάμε αυτό που κάνουμε” καταλήγει.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.