Κατερίνα Καινούργιου για τα υβριστικά σχόλια στα social media: «Τέτοιο μένος και μίσος…»
Ελλάδα

Κατερίνα Καινούργιου για τα υβριστικά σχόλια στα social media: «Τέτοιο μένος και μίσος…»

Κατερίνα Καινούργιου για τα υβριστικά σχόλια στα social media: «Τέτοιο μένος και μίσος…»

Έχει πάει στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, για ψεύτικο λογαριασμό που της στέλνει μηνύματα

Το ξέσπασμα του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι», όταν δέχτηκε ένα κακοήθες σχόλιο κάτω από ανάρτησή του, σχολίασαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε», με την Κατερίνα Καινούργιου να αποκαλύπτει πως έχει βρεθεί κι εκείνη στη θέση του.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς δέχτηκε μια «επίθεση» από follower του, όταν μια ανάρτηση που έκανε την προηγούμενη μέρα της 28ης Οκτωβρίου, δεν την βρήκε σύμφωνη, Η γυναίκα που του άφησε το σχόλιο μιλούσε με χυδαίο τρόπο για εκείνον και αυτό ήταν η αφορμή για να κάνει τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ να μιλήσει ανοιχτά για το περιστατικό.

Με αφορμή αυτό και η Κατερίνα Καινούργιου είπε στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε» τα εξής: «Μπράβο και καλά έκανε, γιατί αυτό είναι το διαδικτυακό bullying. Κι ας μιλά ένας άνθρωπος, όπως κι εγώ που το έχω υποστεί καθημερινά.

Υπάρχει ένας λογαριασμός ψεύτικος, για τον οποίο έχω πάει στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και έχω κάνει αναφορά. Ταγκάρει όλους τους φίλους μου και τον Φίλιππο, με βρίζει σαν να μην υπάρχει αύριο. Τέτοιο μένος και μίσος δεν έχω ξαναδεί.  Με βρίζει με χυδαίο τρόπο και χωρίς επιχειρήματα. Αν δεν σου αρέσουμε unfollow»

Και συνέχισε: «Προσπαθώ να καταλάβω. Λέω βιώνουμε δύσκολες εποχές και ο κόσμος περνά δύσκολα. Καταλαβαίνω το θυμό που μπορεί να έχει μια κυρία στο δρόμο και να ξεσπάσει ή στη δουλειά. Αλλά το να κάθεσαι αραχτός στον καναπέ και να σχολιάζεις κάτω από μια φωτογραφία και να βρίσεις τόσο αισχρά, δεν θα μας βγάλει πουθενά. Θα πάμε στην κόλαση στο τέλος. Λίγο καλοσύνη».

https://streamable.com/ew8aqv