Κατερίνα Καραβάτου: Έτσι είναι το πρόσωπό της χωρίς μακιγιάζ!
Ελλάδα

Κατερίνα Καραβάτου: Έτσι είναι το πρόσωπό της χωρίς μακιγιάζ!

Κατερίνα Καραβάτου: Έτσι είναι το πρόσωπό της χωρίς μακιγιάζ!

Η αποκαλυπτική φωτογραφία στο Instagram

Μία φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Κατερίνα Καραβάτου και “έκλεψε” τις εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια.

Η παρουσιάστρια μετά το πέρας της πρωινής της εκπομπής πήγε στο καμαρίνι της και ακολούθησε την καθημερινή της ρουτίνα.

Ταυτόχρονα αισθάνθηκε την ανάγκη να μοιραστεί δημοσίως το αποτέλεσμα και να ευχαριστήσει το κοινό για την αγάπη του.

“Τελείωσε για σήμερα η εκπομπή, βγάζουμε το make up, πλενόμαστε καλά και σας ευχαριστούμε για τη στήριξη, τα μηνύματα, την κατανόηση, την αγάπη. Σας ευχαριστούμε πραγματικά όλοι μας πάρα πολύ! Είστε υπέροχοι!!!!

Κι είναι τέλειο που μέσα από το παιχνίδι μας, έχουμε και την ευκαιρία να βλέπουμε και να μιλάμε με κάποιους από σας! Μαζί μπορούμε να τα κάνουμε όλα καλύτερα και ομορφότερα. Καλή συνέχεια σε όλους και σήμερα!! Φιλιά από καμαρινάκι!”, έγραψε η παρουσιάστρια.

Η αλήθεια είναι ότι η Κατερίνα χωρίς make up είναι ακόμα πιο όμορφη, γεγονός που επεσήμαναν και πολλοί θαυμαστές της στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τελείωσε για σήμερα η εκπομπή, βγάζουμε το make up, πλενόμαστε καλά και σας ευχαριστούμε για τη στήριξη, τα μηνύματα, την κατανόηση, την αγάπη. Σας ευχαριστούμε πραγματικά όλοι μας πάρα πολύ! Είστε υπέροχοι!!!! Κι είναι τέλειο που μέσα από το παιχνίδι μας, έχουμε και την ευκαιρία να βλέπουμε και να μιλάμε με κάποιους από σας! Μαζί μπορούμε να τα κάνουμε όλα καλύτερα και ομορφότερα. Καλή συνέχεια σε όλους και σήμερα!! Φιλιά από καμαρινάκι! @starkoukou @starchanneltv #starkoukou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις