Κατερίνα Παπουτσάκη: “Έζησα στο πετσί μου τον ρόλο της Ελληνίδας μάνας”
Ελλάδα

Κατερίνα Παπουτσάκη: “Έζησα στο πετσί μου τον ρόλο της Ελληνίδας μάνας”

Κατερίνα Παπουτσάκη: “Έζησα στο πετσί μου τον ρόλο της Ελληνίδας μάνας”

Ξεκινάει γυρίσματα για τη νέα σειρά της ΕΡΤ

Η Ελένη Μενεγάκη φιλοξένησε την Κατερίνα Παπουτσάκη στην εκπομπή της μέσω διαδικτύου και μίλησε για τις στιγμές στην καραντίνα με τα παιδιά της και τα επαγγελματικά της σχέδια.

Αντικρίζοντάς την η παρουσιάστρια, την έφτυσε για να μην τη ματιάσει για την ομορφιά της και τη ρώτησε πώς ήταν οι ημέρες του εγκλεισμού.

“Πέρασα πάρα πολύ ωραία τις μέρες της καραντίνας”, παραδέχτηκε η ηθοποιός, τονίζοντας ότι επικεντρώθηκε στην καθημερινότητα στο σπίτι και ήταν με τα δύο παιδάκια της.

“Έζησα στο πετσί μου τον ρόλο της Ελληνίδας μάνας που μαγειρεύει, πλένει, καθαρίζει, είναι με τα παιδιά όλη μέρα. Είναι full time job, δεν παίρνεις ανάσα, ειδικά με τον Κιμωνάκο που είναι τώρα 14 μηνών και είναι ένας τρελός τύπος. Τρελιάρης πολύ.”, δήλωσε.

“Τώρα που θα χρειαστεί να βγω από αυτό τον ρυθμό νιώθω παράξενα”, παραδέχτηκε ακόμα, ενώ τόνισε ότι θα αλλάξει, γιατί τέλος Ιουνίου ξεκινάει γυρίσματα για μία νέα σειρά.

“Όταν δεν έχεις καμία απολύτως βοήθεια στην αρχή ήταν λίγο δύσκολο. Σίγουρα, ανακάλυψα δυνάμεις που δεν ήξερα πως έχω και ένιωσα πάρα πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση”, δήλωσε ακόμα, υπογραμμίζοντας: “Αισθάνθηκα ότι ενηλικιώθηκα 1000%”.

Τι δήλωσε για τη σειρά που ετοιμάζει στην ΕΡΤ;

https://streamable.com/1unz4s

Στη συνέχεια, μίλησε για τα νέα δεδομένα τον τομέα της Τέχνης λόγω του κορονοϊού.

“Είναι πολύ παράξενο το γεγονός ότι το δικό μας το επάγγελμα πλήττεται σε τεράστιο βαθμό”, είπε.

Στη συνέχεια, παρουσιάστηκε το πρόγραμμα της άρσης των μέτρων στον τομέα του πολιτισμού.

Στο τέλος η Ελένη ρώτησε την Κατερίνα πριν από πόσα χρόνια παντρεύτηκε!

Θυμάστε;

https://streamable.com/5rt3yq