Κατερίνα Στικούδη: Το συγκινητικό μήνυμά της για τον Μίμη Πλέσσα
Ελλάδα

Κατερίνα Στικούδη: Το συγκινητικό μήνυμά της για τον Μίμη Πλέσσα

Κατερίνα Στικούδη: Το συγκινητικό μήνυμά της για τον Μίμη Πλέσσα

Η Κατερίνα Στικούδη συμμετείχε, χθες το βράδυ, στη συναυλία που έγινε στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, τιμώντας τα 70 χρόνια προσφοράς και δημιουργίας του στη μουσική.

Εκτός από την Κατερίνα Στικούδη, στη συναυλία συμμετείχαν και οι: Λένα Αλκαίου, Χάρης Βαρθακούρης, Σοφία Βόσσου, Νέλλη Γκίνη, Δάκης, Κυριακή Δερέμπεη, Στέλιος Διονυσίου, Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης, Σπύρος Κλείσσας, Αντώνης Λουδάρος, Μαυρίκιος Μαυρικίου, Θάνος Ολύμπιος, Παναγιώτης Πετράκης, Γιάννης Πετρόπουλος, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Δημήτρης Σαββαϊδης, Ελένη Φιλίνη, Χρύσπα.

Η Κατερίνα Στικούδη ερμήνευσε δύο τραγούδια του μουσικοσυνθέτη και, με ανάρτησή της στο Instagram, έγραψε: «Ό,τι και να γράψω, είναι λίγο μπροστά σε αυτό που βίωσα χτες το βράδυ. Μια ξεχωριστή βραδιά που θα μείνει για πάντα στην ψυχή μου, στην καρδιά μου, 70 χρόνια Μίμης Πλέσσας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ότι και να γράψω είναι λίγο μπροστά σε αυτό που βίωσα χτες το βραδυ … Μια ξεχωριστή βραδιά που θα μείνει για πάντα στην ψυχή μου..στην καρδιά μου ..70 Χρόνια Μίμης Πλέσσας! #theatro_Beakeio #peiraias

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) στις

Σε άλλη δημοσίευσή της, η Κατερίνα Στικούδη τόνισε: «Η χαρά μου, η συγκίνησή μου, η ευγνωμοσύνη που νιώθω, δεν περιγράφονται με λόγια. Ήταν τιμή μου που συμμετείχα στη χθεσινή συναυλία στο Θέατρο Βεάκειο, στον Πειραιά. 70 χρόνια Μίμης Πλέσσας».