Κάτια Ταραμπάνκο: Φουλ ερωτευμένη με τον Κωνσταντίνο Χωρινό – «Είναι ο πρίγκιπας του παραμυθιού μου»
Ελλάδα

Κάτια Ταραμπάνκο: Φουλ ερωτευμένη με τον Κωνσταντίνο Χωρινό – «Είναι ο πρίγκιπας του παραμυθιού μου»

Κάτια Ταραμπάνκο: Φουλ ερωτευμένη με τον Κωνσταντίνο Χωρινό – «Είναι ο πρίγκιπας του παραμυθιού μου»

Το μοντέλο δεν κρύβει τον έρωτά του σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό OK! που κυκλοφορεί με «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο»

Στην Ελλάδα μετά το σύντομο αλλά ταραχώδες πέρασμά της από το Survivor βρίσκεται η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία σε ερώτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Πουλόπουλου για το αν έχει συμφωνήσει με την Acun Medya για την παρουσίαση του My Style Rocks, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο. Το μοντέλο άλλωστε όπως δήλωσε αγαπά την κάμερα, όταν ήταν μικρή ονειρευόταν να γίνει ηθοποιός, αλλά αγαπά και την παρουσίαση.

Η μία εκ των δύο νικητριών του περσινού GNTM αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο τη δεύτερη φορά που αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας και αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ όπως αποκάλυψε στο περιοδικό OK! που κυκλοφορεί με «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο», την πρώτη μέρα που επέστρεψε στο σπίτι της έμεινε όλη μέρα αγκαλιά με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Χωρινό.

«Τον αγκάλιασα σφιχτά και δεν μιλούσα. Μόνο έκλαιγα, ακόμα και όταν μπήκαμε στο σπίτι, καθίσαμε στον καναπέ και ήμουν όλη την ημέρα στην αγκαλιά του. Μου είπε ότι του έλειψα πάρα πολύ και ότι αν έμενα ακόμα λίγο στον Άγιο Δομίνικο, θα έπαιρνε το αεροπλάνο για να έρθει να με βρει», είπε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε στη σχέση της και τις σκέψεις που είχαν οι δυο τους, όταν εκείνη βρισκόταν reality επιβίωσης:

«Ο σύντροφός μου μου είπε ότι φοβήθηκε βλέποντας τις συνθήκες που βίωνα εκεί, ότι θα μπορούσα να σκληρύνω πάρα πολύ και να στερέψω από κάθε συναίσθημα. Δεν περίμενε να είμαι τόσο ανταγωνιστική. Εγώ αντίστοιχα φοβόμουν ότι μπορεί να εξασθενίσει αυτό που είχαμε, αφού δεν επικοινωνούσαμε. Όχι όμως μόνο δεν αποδυναμώθηκε, αλλά έγινε ακόμα πιο δυνατό».

Η Κάτια κοιμόταν και ξυπνούσε με τη σκέψη του, παρά το γεγονός ότι μέσα στο παιχνίδι υπήρχαν ωραίοι άντρες όπως ο Αλέξης Παππάς και ο Γιώργος Κόρομι.

«Ωραίος ο Αλέξης, ωραίος και ο «Κόρο», αλλά εγώ έχω μάτια μόνο για σύντροφό μου. Κοιμόμουν και ξυπνούσα με τη σκέψη του Κωνσταντίνου».

Το ζευγάρι είναι μαζί οκτώ μήνες. Γνωρίστηκαν τον Μάιο μέσω μιας κοινής τους φίλης. Από τον Σεπτέμβριο συγκατοικούν και αυτή είναι η πρώτη φορά της Κάτιας Ταραμπάνκο που μοιράζεται τη ζωή της με έναν άνθρωπο στο ίδιο σπίτι.

Πιστεύεις ότι αυτό έγινε γιατί βρήκες το άλλο σου μισό;

«Δεν πιστεύω στο άλλο μισό. Θεωρώ ότι δύο ολοκληρωμένοι άνθρωποι, όταν ενωθούν, μπορούν να κάνουν ένα ακόμη πιο ολοκληρωμένο σύνολο».

Πιστεύεις ότι είναι ο άντρας της ζωής σου;

«Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες, αλλά ο Κωνσταντίνος είναι σαν τον πρίγκιπα του παραμυθιού που φανταζόμουν όταν ήμουν μικρή».

Ο «πρίγκιπας του παραμυθιού» για την Κάτια είναι «ένας άντρας που αγαπάει τα σπορ, όπως κι εγώ, που μου παρέχει ασφάλεια, που ψάχνεται, που του αρέσει να συζητάει. Βέβαια, το ότι έχει τατουάζ, διαθέτει χιούμορ και του αρέσει και εκείνου το φαγητό είναι σίγουρα ακόμα ένα plus».

Για το ζευγάρι η σκέψη της οικογένειας και των παιδιών είναι πολύ πρώιμη. «Είναι πολύ νωρίς για τέτοιες σκέψεις. Προς το παρόν, προτεραιότητα και των δύο είναι το επάγγελμά μας. Θέλουμε πρώτα να πατήσουμε γερά στα πόδια μας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Κάτια Ταραμπάνκο παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τις καταγγελίες που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας από επώνυμες γυναίκες που έχουν δεχθεί παρενοχλήσεις ή επιθέσεις. Τι συμβαίνει όμως στον χώρο το μόντελινγκ;

«Σε εμένα προσωπικά δεν έχει τύχει ποτέ να πέσω θύμα σεξουαλικής παρενό χλησης. Είμαι από πολύ μικρή σε πρακτορείο, οπότε είχα ασφάλεια όταν με έστελναν σε κάποιο κάστινγκ ή φωτογράφιση. Είναι αποκρουστική και μόνο η σκέψη ότι κάποιοι άνθρωποι μπορεί να εκμεταλλευτούν την εξουσία τους για να πιέσουν κάποιον να κάνει κάτι που δεν θέλει. Ευελπιστώ ότι τα πράγματα θα αλλάξουν και ελπίζω σε όσες γυναίκες συμβεί από εδώ και πέρα να βρουν τη δύναμη να το πουν κατευθείαν», επεσήμανε.