Κιάρα & Μαρία Μαρκέζη: Ο εθισμός στα ναρκωτικά και το bullying για τον Άκη Τσοχατζόπουλο
Ελλάδα

Κιάρα & Μαρία Μαρκέζη: Ο εθισμός στα ναρκωτικά και το bullying για τον Άκη Τσοχατζόπουλο

Κιάρα & Μαρία Μαρκέζη: Ο εθισμός στα ναρκωτικά και το bullying για τον Άκη Τσοχατζόπουλο

Η αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησαν στους Dot

Την πρώτη τους κοινή συνέντευξη παραχώρησαν στους Dot η Κιάρα Μαρκέζη και η μητέρα της, Μαρία.

Ξεκινώντας από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks η όμορφη Κιάρα απάντησε για ακόμη μια φορά στις κατηγορίες ότι είχε στυλίστα στο reality μοδας ενώ η μητέρα της αποκάλυψε ότι πολλοί ήταν οι φίλοι που βοήθησαν στα ρούχα όπως η Νατάσα Καλογρίδη αλλά την τελική επιλογή την έκανε πάντα η κόρη της.

Αμέσως μετά, η Μαρία Μαρκέζη μίλησε για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Τσοχατζόπουλο αποκαλύπτοντας ότι δεν παντρεύτηκαν ποτέ, καθώς ο γάμος δεν ήταν ποτέ στις επιθυμίες της, ενώ όταν χώρισαν οι σχέσεις τους παρέμειναν καλές.

Παρά το γεγονός ότι η Κιάρα μεγάλωσε σε μία προνομιούχα οικογένεια ομολόγησε ότι δεν βίωσε όμορφα παιδικά χρόνια λόγω της συγγένειάς της με τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τις πολιτικές αντιπαραθέσεις που την έθεταν στο στόχαστρο ήδη από το γυμνάσιο.

“Είχα δύσκολη παιδική ηλικία. Όταν ήμουν στο ιδιωτικό δεν υπήρχαν προβλήματα με τα παιδάκια, μόλις πήγα στο δημόσιο εκεί υπήρχαν τα προβλήματα. Μίλαγαν για πολιτικά και μου έλεγαν εμένα”, ανέφερε.

https://streamable.com/vrvdj5

Μετά το σκάνδαλο με τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τις συνέπειες που ακολούθησαν οι δύο γυναίκες πέρασαν από περιόδους μεγάλης ανέχειας με τη γνωστή φωτογράφο να εξομολογείται:

“Δεν είχα λεφτά να δώσω στο παιδί μου για να πάει σχολείο και να πάρει να φάει στο κυλικείο. Έφτασα μέχρι εκεί. Αυτό είναι ένα μάθημα σε αυτή τη ζωή. Τότε ξεκίνησα να δουλεύω πιο πολύ με τη φωτογραφία στον χώρο της μόδας”.

Σε μια ειλικρινή της στιγμή η Μαρία Μαρκέζη δεν δίστασε να μιλήσει για πολύ προσωπικές πτυχές της ζωής της λέγοντας:

“Έφτασα πάτο και κατάφερα να ξαναφτιάξω τη ζωή μου από την αρχή. Το ότι έκανα ένα παιδί είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που έχω καταφέρει και το ότι σταμάτησα τα ναρκωτικά”.

“Πήγα σε κάποιες ομάδες ψυχολογικής υποστήριξης. Με πήγε ο Βασίλης ο Ζούλιας. Δεν πήγα να ζητήσω βοήθεια, πήγα να του κάνω τη χάρη. Εγώ νόμιζα ότι δεν έχω καμιά δουλειά εκεί”.

“Πέρασα πολύ δύσκολα. Και μοναξιά και χωρίς κανέναν φίλο δίπλα μου. Ξαφνικά εξαφανίστηκαν όλοι”, τόνισε.

https://streamable.com/4zw1rq