Κώστας Κοκκινάκης – Κώστας Αναγνωστόπουλος: Η απίστευτη φάρσα που έστησαν στη Σόφη Πασχάλη
Ελλάδα

Κώστας Κοκκινάκης – Κώστας Αναγνωστόπουλος: Η απίστευτη φάρσα που έστησαν στη Σόφη Πασχάλη

Κώστας Κοκκινάκης – Κώστας Αναγνωστόπουλος: Η απίστευτη φάρσα που έστησαν στη Σόφη Πασχάλη

Το... επικό Survivor reunion

Την πιο απίστευτη φάρσα έστησαν ο Κώστας Κοκκινάκης και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στη Σόφη Πασχάλη.

Όρεξη για μασάζ είχε η λαμπερή γυμνάστρια και έτσι προγραμμάτισε την επίσκεψή της σε γνωστό κέντρο ευεξίας.

Όμως, τα νέα δεν τα κράτησε για τον εαυτό της δίνοντας στον Κώστα Κοκκινάκη και τον Κώστας Αναγνωστόπουλο την ιδανική ευκαιρία για να της κάνουν την πιο ξεκαρδιστική πλάκα.

Οι πρώην συμπαίκτες της στο Survivor μπήκαν στο δωμάτιο την ώρα που ξεκινούσε το μασάζ της κι αφού ανέλαβαν χρέη μασέρ άρχισαν τις… μαλάξεις.

Τη συνέχεια περιγράφει γλαφυρά στη λεζάντα του σπαρταριστού βίντεο που μοιράστηκε στα social media ο ίδιος ο Κώστας Κοκκινάκης:

“Η ιστορία έχει ως εξής: Είχαμε συνεννοηθεί να μπούμε μαζί με τον @kost4s την ώρα που θα ξεκινούσε να κάνει μασάζ η @sofipasxali Το αστείο ήταν πως δεν αντιδρούσε σε ότι και αν της έκανα αλλά ούτε και στο δυνατό γέλιο μας!!Τσίμπαγα τα αυτιά,τραβούσα τα μαλλιά αλλά και πάλι ήταν ήρεμη!Μετα μας είπε πως δεν αντέδρασε γιατί πίστευε πως ήταν κάποια τεχνική και δεν ήθελε να τον προσβάλει αντιδρώντας. Εγώ σίγουρα δεν έχω γελάσει περισσότερο”.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η ιστορία έχει ως εξής:Είχαμε συνεννοηθεί να μπούμε μαζί με τον @kost4s την ώρα που θα ξεκινούσε να κάνει μασάζ η @sofipasxali Το αστείο ήταν πως δεν αντιδρούσε σε ότι και αν της έκανα αλλά ούτε και στο δυνατό γέλιο μας!!Τσίμπαγα τα αυτιά,τραβούσα τα μαλλιά αλλά και πάλι ήταν ήρεμη!Μετα μας είπε πως δεν αντέδρασε γιατί πίστευε πως ήταν κάποια τεχνική και δεν ήθελε να τον προσβάλει αντιδρώντας. Εγώ σίγουρα δεν έχω γελάσει περισσότερο..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Kokkinakis (@kostaskok4) στις