Λάκης Λαζόπουλος: Διέψευσε τον Αντώνη Λιάρο και τις δηλώσεις του για την πρώτη κοινή εμφάνιση Βανδή – Μπισμπίκη
Ελλάδα

Λάκης Λαζόπουλος: Διέψευσε τον Αντώνη Λιάρο και τις δηλώσεις του για την πρώτη κοινή εμφάνιση Βανδή – Μπισμπίκη

Λάκης Λαζόπουλος: Διέψευσε τον Αντώνη Λιάρο και τις δηλώσεις του για την πρώτη κοινή εμφάνιση Βανδή – Μπισμπίκη

Η ενόχληση του ηθοποιού

Μία επιστολή για να αποκαταστήσει την πραγματικότητα έστειλε ο Λάκης Λαζόπουλος μετά τη συνέντευξη του Αντώνη Λιάρου που ρωτήθηκε για το παρασκήνιο της πρώτης κοινής εμφάνισης της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη στα εγκαίνια της σχολής του πρώτου και δήλωσε στο Happy Day ότι μόνο η Δέσποινα Βανδή ήταν καλεσμένη στα εγκαίνια της σχολής του και όχι ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Επισκίασε όλα τα υπόλοιπα αλλά ευτυχώς λειτούργησε υπέρ των εγκαινίων. Το ξέραμε λίγες μέρες πριν όταν είχε ανταποκριθεί θετικά στην πρόσκληση. Η πρόταση έγινε στη Δέσποινα Βανδή.Ήξερα ότι είχε απαντήσει θετικά. Δεν ξέραμε αν θα έρθει ο Μπισμπίκης, Το φανταζόμασταν, το ελπίζαμε αλλά δεν το ξέραμε. Μας επιβεβαιώθηκε λίγη ώρα πριν έρθουν» είπε ο δημοσιογράφος που βοήθησε στο στήσιμο της βραδιάς.

Ο Λάκης Λαζόπουλος εν συνεχεία ξεκαθάρισε στο TheToc πως ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους της βραδιάς καθότι στενός του φίλος αλλά και καθηγητής στο «Τεχνών 100».

«Έκπληκτος διάβασα την δήλωση του κ. Λιάρου ο οποίος εργάζεται στο τμήμα δημοσιογραφίας του Ομίλου D group, στον οποίο ανήκει και η Τεχνών 100. Ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν καλεσμένος στα εγκαίνια της σχολής Τεχνών 100 επειδή διδάσκει εδώ, επειδή είναι προσωπικός μου φίλος και επειδή εγώ ο ίδιος τον κάλεσα. Άλλωστε τις λίστες των καλεσμένων της σχολής τις επιμελήθηκα προσωπικά εγώ και οι συνεργάτες μου.

Καλεσμένη μου ήταν και η Δέσποινα Βανδή την οποία γνωρίζω και είναι φίλη μου πολλά χρόνια και προσωπικά γνώριζα και γνωρίζαμε ότι επρόκειτο να έρθουν μαζί.

Ο κ. Λιάρος προφανώς ήταν ανενημέρωτος, ήταν καθαρά θέμα της σχολής και των καλεσμένων της. Δεν είχε καμία γνώση, καμία δικαιοδοσία και ως εκ τούτου ανέφερε κάτι το οποίο δεν ισχύει. Προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από τον Βασίλη που τόσο εκτιμώ και θαυμάζω, γι΄ αυτή την λάθος τοποθέτηση που έγινε εκ μέρους του κ. Λιάρου, νομίζω άθελά του».