Λάβρος ο δικηγόρος των αστυνομικών κατά του Maguire: «Είναι ένα όνειδος»
Ελλάδα

Λάβρος ο δικηγόρος των αστυνομικών κατά του Maguire: «Είναι ένα όνειδος»

Λάβρος ο δικηγόρος των αστυνομικών κατά του Maguire: «Είναι ένα όνειδος»

Ένοχος για όλα τα αδικήματα ο ποδοσφαιριστής και ο αδελφός του

Ένοχο για όλα τα αδικήματα που τον βαραίνουν έκρινε το δικαστήριο της Σύρου τον Harry Maguire, αλλά και τον αδελφό του Joe και τον φίλο τους, Christopher Sharman.

Το δικαστήριο της Σύρου του επέβαλε την ποινή της 20μηνης φυλάκισης με αναστολή.

Στο δικαστήριο παρών ήταν ο πατέρας του άσου της Manchester United και ο δικηγόρος του αφού ο ποδοσφαιριστής δικάστηκε ερήμην.

Από την πλευρά των αστυνομικών που δέχτηκαν την επίθεση από τον παίκτη, ο δικηγόρος Ιωάννης Παραδείσης μίλησε στην MailOnline λέγοντας: “Ο Harry Maguire είναι ένα όνειδος. Επινόησε μια σειρά από ψέματα και δεν είχε καν την αξιοπρέπεια να απολογηθεί.

Προσέβαλε τους αστυνομικούς μας και μαζί με τους φίλους του τραυμάτισε τρεις από αυτούς. Χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο και ξυλοκοπήθηκαν από τον Maguire, τον αδελφό του και τον φίλο τους.

Επινόησε με τους φίλους του μια ιστορία για Αλβανούς που επιτέθηκαν στην αδελφή του. Δεν έχω ξανακούσει τέτοια σκουπίδια. Ήταν μια ντροπιαστική προσπάθεια να καλύψει την αηδιαστική του συμπεριφορά και την προσβολή στους Αλβανούς αλλά και την Ελληνική Αστυνομία.

Είναι πρότυπο, θα έπρεπε να σκύψει το κεφάλι από ντροπή και να γυρίσει στην Ελλάδα να απολογηθεί”.

Η απόφαση του δικαστηρίου έρχεται λίγες ώρες αφότου ο προπονητής της Εθνικής Αγγλίας αποφάσισε να περιλάβει τον παίκτη στα παιχνίδια του επόμενου μήνα και μένει να δούμε αν η ποινή που επιβλήθηκε στον Maguire θα αλλάξει αυτό το δεδομένο.

https://streamable.com/wg2as9