Λεωνίδας Κακούρης: “Πρέπει να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων…”
Ελλάδα

Λεωνίδας Κακούρης: “Πρέπει να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων…”

Λεωνίδας Κακούρης: “Πρέπει να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων…”

Η απογοήτευση από τους συμπολίτες του

Τον Λεωνίδα Κακούρη φιλοξένησε μέσω διαδικτύου η Τατιάνα Στεφανίδου στη σημερινή της εκπομπή και μαζί συζήτησαν τη δυσμενή καθημερινότητα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα.

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε απογοητευμένος από τη στάση των συμπολιτών μας, οι οποίοι με την απερίσκεπτη και ανεύθυνη συμπεριφορά τους οδήγησαν την Πολιτεία να συσκέπτεται αυτήν τη στιγμή πώς θα επιτευχθεί η καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας.

“Η κατάσταση είναι σοβαρή. Πρέπει να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων. Βρίσκω τραγικό να αναγκάζεται η κυβέρνηση να απαγορέψει την κυκλοφορία”, τόνισε.

“Δυστυχώς είχαμε την ευκαιρία δεν ήμασταν σαν τους Ιταλούς και τους Ισπανούς. Παρ΄όλα αυτά δεν βάλαμε μυαλό”, πρόσθεσε.

Όσον αφορά την αποχή του από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, εξέφρασε την άποψη πως δεν τον στενοχωρεί, καθώς είναι απαραίτητο και πως καλό είναι να εκμεταλλευτούμε τη συγκεκριμένη συγκυρία, ώστε να επαναπροσδιορίσουμε τον ρόλο μας ως ανθρώπινο είδος.

“Παύσεις καλό είναι να γίνονται. Το θέμα είναι να μην γίνει στοπ. Παύση πρέπει να κάνουμε όλοι και να αναλογιστούμε πού πηγαίνει αυτή η κατάσταση, γιατί το ανθρώπινο είδος που νιώθει πανίσχυρο στον πλανήτη να πώς μπορεί να εξαλειφθεί από τη μικρότερη μορφή ζωής, από έναν ιό. Αυτό ας μας βάλει σε σκέψεις”, είπε.

https://streamable.com/wzjnf