Μαίρη Συνατσάκη: Η γκαρνταρόμπα στο νέο της σπίτι είναι του… ονείρου
Ελλάδα

Μαίρη Συνατσάκη: Η γκαρνταρόμπα στο νέο της σπίτι είναι του… ονείρου

Μαίρη Συνατσάκη: Η γκαρνταρόμπα στο νέο της σπίτι είναι του… ονείρου

Η παρουσιάστρια έκανε ένα home tour στο κανάλι της στο Youtube και το δωμάτιο - γκαρνταρόμπα το ζηλέψαμε!

Περίοδος… ανανέωσης περνά το τελευταίο διάστημα η Μαίρη Συνατσάκη η οποία μετά το περιστατικό κλοπής που είχε υποστεί στο προηγούμενο σπίτι της αποφάσισε να μετακομίσει σε νέο, για να νιώσει μεγαλύτερη ασφάλεια ύστερα από το σοκ.

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας διαθέτει εξαιρετικό γούστο και είναι πάντα in fashion, ενώ μοιράζεται tips με τους χιλιάδες followes της στα social media για το προσωπικό στυλ, αλλά και προτάσεις για τον εσωτερικό τους χώρο.

Η Μαίρη, ενώ έχει μετακομίσει καιρό στο νέο της σπίτι, τώρα βρήκε τον χρόνο να διαμορφώσει όπως εκείνη ήθελε τους χώρους και κυρίως την κουζίνα της αλλά και το δωμάτιο γκαρνταρόμπας, το οποίο είναι πλέον το αγαπημένο της καθώς εκεί φυλάσσει τα αγαπημένα της ρούχα και τα δεκάδες ζευγάρια παπούτσια που διαθέτει από τις δικές τις συλλογές.

Για να καταφέρει να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα αποφάσισε να ασχοληθεί η ίδια με τα πράγματα που συνθέτουν τον χώρο της, κάνοντας ανανεώσεις στα ήδη υπάρχοντα έπιπλά της, ενώ ζήτησε βοήθεια και από τη σκηνογράφο Μαρία Φιλίππου, την οποία γνωρίζει από το θέατρο και η οποία έχει δημιουργήσει όλα τα σκηνικά της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό μεσημεράκι».

Κεντρικό θέμα του δωματίου είναι μια ζωγραφιά στον τοίχο την οποία φιλοτέχνησε ο Παύλος, συνεργάτης της Μαρίας Φιλίππου, αλλά και ο κίτρινος ολόσωμος καθρέπτης, «ντυμένος» με λάμπες. Ωστόσο, το πρωτότυπο της γκαρνταρόμπας είναι το ταβάνι, το οποίο βάφτηκε μπλε και έδωσε άλλο τόνο στον χώρο.