Μάρα Δαρμουσλή: Αποκάλυψε την πιο ακριβοπληρωμένη δουλειά της
Ελλάδα

Μάρα Δαρμουσλή: Αποκάλυψε την πιο ακριβοπληρωμένη δουλειά της

Μάρα Δαρμουσλή: Αποκάλυψε την πιο ακριβοπληρωμένη δουλειά της

Η Μάρα Δαρμουσλή ξεκίνησε την καριέρα της από τον χώρο της μόδας. Πριν ακόμη ασχοληθεί με την υποκριτική, είχε εργαστεί ως μοντέλο ακόμη και εκτός συνόρων, συμμετέχοντας σε σειρά διαφημιστικών σποτ και καμπάνιες στην Ευρώπη.

https://www.instagram.com/p/Bqfpj0_A6a_/

Η 37χρονη βρέθηκε καλεσμένη στο Happy Day και μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή αναπολώντας τις καλές εποχές που ήταν top model. Μάλιστα αποκάλυψε και την πιο ακριβοπληρωμένη δουλεία που έχει κάνει ποτέ, υποστηρίζοντας πως για 4 ώρες είχε λάβει το ποσό των 20 εκατομμυρίων δραχμών!

«Η πιο ακριβοπληρωμένη δουλειά, δηλαδή τα περισσότερα χρήματα ανά ώρα ή λεπτό δουλειάς, ήταν μια καμπάνια αρώματος. Για τέσσερις ώρες δουλειάς, όπου τη μία ώρα μου έκαναν μακιγιάζ, μαλλιά, μασάζ, ήταν εφάπαξ το ποσό και ήταν 20 εκατομμύρια δραχμές» τόνισε η Μάρα Δαρμουσλή.

https://www.instagram.com/p/Bq12sBLAHwi/

Αυτή την περίοδο η Μάρα Δαρμουσλή συμμετέχει στην παράσταση «Το παιχνίδι του έρωτα και της τύχης» στο θέατρο «Αργώ», ενώ τον περισσότερο χρόνο της τον αφιερώνει στον 12 ετών γιο της, Άγγελο, τον οποίο απέκτησε το 2006 με τον Παύλο Καπώνη.