Μαίρη Συνατσάκη: Δείτε το βίντεο που ανέβασε εξηγώντας τους λόγους που στήριξε δημόσια την Ιωάννα Τούνη
Ελλάδα

Μαίρη Συνατσάκη: Δείτε το βίντεο που ανέβασε εξηγώντας τους λόγους που στήριξε δημόσια την Ιωάννα Τούνη

Μαίρη Συνατσάκη: Δείτε το βίντεο που ανέβασε εξηγώντας τους λόγους που στήριξε δημόσια την Ιωάννα Τούνη

«Αν έχεις σχολιάσει την ηθική της έχοντας δει το βίντεο τότε...»

Η Ιωάννα Τούνη πριν από μερικούς μήνες ήρθε αντιμέτωπη με ένα ροζ βίντεο το οποίο εκθέτει πολύ προσωπικές της στιγμές. Η γνωστή influencer, αφού απευθύνθηκε σε δικηγόρους αλλά και στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, βρήκε τη δύναμη να μιλήσει δημόσια για το περιστατικό και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε.

Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο στο οποίο με δάκρυα στα μάτια εξηγεί τι συνέβη, πλήθος κόσμου εξέφρασε δημόσια τη στήριξή του στο πρόσωπό της. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Μαίρη Συνατσάκη που με μια δημοσίευση δήλωσε ότι: «Την Ιωάννα δεν την ξέρω προσωπικά. Δεν τυχαίνει να την ακολουθώ στα social media. Δεν είναι προφανώς φίλη μου.

Έχει όμως το σεβασμό μου που βρήκε το κουράγιο να ανεβάσει αυτό το βίντεο και να μιλήσει επιτέλους για το πώς τα θύματα αντίστοιχων άπειρων περιπτώσεων αισθάνονται. Εύχομαι πολύ σύντομα να δικαιωθεί νομικά και να υποστούν όλες τις συνέπειες του νόμου όσοι συμμετείχαν στην έκθεσή της».

Λίγες μέρες αργότερα η Μαίρη Συνατσάκη τοποθετήθηκε εκ νέου εξηγώντας τους λόγους που ένιωσε την ανάγκη να βρεθεί στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη. Ανεβάζοντας ένα βίντεο στο youtube της μίλησε για παρόμοια περιστατικά ενώ αναφερόμενη στην Ιωάννα είπε: «To κομμάτι της υποκρισίας έρχεται στο ότι καθένας που αναζήτησε αυτό το λινκ και έκανε κλικ σε αυτό το λινκ, είναι απολύτως συνένοχος και κομμάτι του προβλήματος που φέρνει τους ανθρώπους σε πάρα πολύ δύσκολη θέση.

Οπότε αν έχεις σχολιάσει την Ιωάννα Τούνη για την ηθική της, ενώ έχεις δει το βίντεό της, πρέπει να κοιτάξεις λίγο περισσότερο την προσωπική σου ηθική.

Υπάρχει μια θεωρία συνωμοσίας που λέει ότι “θα κάνουμε σύμβολο την Τούνη τώρα, που το έβγαλε μόνη της;”. Δεν ξέρω, δεν με αφορά, δεν με ενδιαφέρει, αλλά ναι, θα την χρησιμοποιήσουμε.

Γιατί είναι ένας άνθρωπος που τον ξέρουνε πάρα πολλοί νέοι άνθρωποι. Θα την χρησιμοποιήσουμε λοιπόν εκείνη και το συμβάν που της συνέβη, για να μιλήσουμε για κάτι που είναι πραγματικό, υφίσταται και δεν έγινε μια φορά σε μια γυναίκα.

Αλλά έχει ξανασυμβεί με διάφορα άλλα λινκς που έχουν κυκλοφορήσει. Και εγώ προσωπικά ως γυναίκα και πολίτης ευσυνείδητος δεν έχω πατήσει ποτέ αυτά τα λινκ. Κανένα. Και νιώθω περήφανη. Εσύ που κράζεις τη μία και την άλλη; Θέλω να πω ότι είναι και θέμα προσωπικής ευθύνης».

Δείτε το βίντεο: