Mike: Αποκάλυψε πως είναι υιοθετημένος
Ελλάδα

Mike: Αποκάλυψε πως είναι υιοθετημένος

Mike: Αποκάλυψε πως είναι υιοθετημένος

Στο επεισόδιο της Πέμπτης, οι «Επίλεκτοι» νίκησαν τους νεοεισερχόμενους «Εισβολείς» κι εξασφάλισαν την παραμονή τους στο «Νησί». Δεν ήταν όμως μόνο αυτό το έπαθλο. Οι νικητές του Αγώνα Επικράτειας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την οικογένειά τους.

Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας, ο Mike ξέσπασε σε λυγμούς όταν άκουσε τους γονείς του. «Πρόσεχε το Μιχάλη», είπε ο μπαμπάς του πριν του δώσει τη μητέρα του, που με τη σειρά της είπε: «Για μας είσαι ο ένας και μοναδικός». Ο ράπερ και παίκτης του Nomads, αποκάλυψε στην συνέχεια πως είναι υιοθετημένος, μιλώντας με τα πιο θερμά λόγια για τους θετούς γονείς του.  Συγκεκριμένα, είπε: «Οι γονείς μου είναι δύο υπέροχοι άνθρωποι. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτούς τους ανθρώπους. Είναι τα πάντα μου. Είναι πραγματικά όλη μου η ζωή. Δεν μπορούσαν οι γονείς μου να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί και με υιοθέτησαν. Οπότε εγώ χρωστάω τα πάντα σε αυτούς τους ανθρώπους. Μου έχουν προσφέρει τα πάντα. Είμαι πολύ γεμάτος. Έχω πάρει πολλή αγάπη στη ζωή μου».

O Mike είναι τραγουδιστής και στιχουργός  που ανήκει στη νέα γενιά της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ξεκίνησε ως rapper κι έχει μια σειρά από αναγνωρίσιμες συνεργασίες στο ενεργητικό του. Συστήθηκε στο κοινό με το τραγούδι «Όσο ο κόσμος θα έχει εσένα» που είπε με τη Demy. Το πρώτο solo single του ήταν το τραγούδι «Εμμονή», ενώ αργότερα συνεργάστηκε με την Άννα Βίσση στο remake του τραγουδιού «Το απόλυτο κενό» και την Ελένη Φουρέιρα στο «Τι κοιτάς». Όταν ήταν μικρός ασχολούνταν με τις καταδύσεις από βατήρα, κερδίζοντας διακρίσεις σε διεθνείς διοργανώσεις με την Εθνική Ελλάδας.